27 de novembre de 2020 27/11/20

Labora tramitarà ajudes de 750 i 1.500 € per a autònoms de la Comunitat Valenciana afectats per la crisi del coronavirus

Labora tramitarà ajudes de 750 i 1.500 € per a autònoms de la Comunitat Valenciana afectats per la crisi del coronavirus - (foto 1)
  • La Regidoria d'Economia Sostenible de Crevillent informa de les mesures de suport econòmic a persones treballadores autònomes aprovades pel Consell

MÉS FOTOS
Labora tramitarà ajudes de 750 i 1.500 € per a autònoms de la Comunitat Valenciana afectats per la crisi del coronavirus - (foto 2)

El Consell ha publicat hui el Decret Llei 1/2020, aprovat el passat 27 de març, de Mesures Urgents de Suport Econòmic i Financer als treballadors autònoms, i de caràcter tributari, per a fer front a l'impacte del COVID-19.

Entre les mesures adoptades per la Conselleria es troben subvencions directes a persones treballadores en règim d'autònom, que desenvolupen la seua activitat professional en la Comunitat Valenciana i en algun dels sectors afectats per la situació de crisi sanitària ocasionada pel COVID-19.

La Regidoria d'Economia Sostenible de Crevillent ha informat que les ajudes seran tramitades pel Labora i ascendiran a 1.500 euros, en el cas de negocis que hagen hagut de tancar, i a 750 euros per als quals, no havent sigut obligats a tancar, hagen patit disminució ingressos en les condicions que estableix el Reial decret.

L'edil Estefanía Salinas Peral comenta que, en el moment en què la Generalitat anuncie els terminis de sol·licitud d'aquestes ajudes, es posara en coneixement de la població crevillentina a través dels diferents canals d'informació de l'Ajuntament (pàgina web, Facebook i Instagram). A més, es publicarà la convocatòria de les ajudes en l'apartat “Agència de Desenvolupament Local” de la web municipal.

D'altra banda, la regidora d'Economia Sostenible ha informat que l'Ajuntament està redactant les bases per a unes ajudes municipals destinades als autònoms de Crevillent que han vist afectats els seus ingressos durant la crisi del Covid-19, i que s'informarà d'això més extensament pròximament.

Per a obtindre més informació sobre les mesures urgents del Consell, de suport econòmic i financer als autònoms de caràcter tributari i  simplificació administrativa, pots accedir al Decret llei 1/2020 a través del següent enllaç: http://www.dogv.gva.es/datos/2020/03/30/pdf/2020_2740.pdf

Pujar