elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Jornades Gastronòmiques Quaresmals tornen aquest divendres a Crevillent

Les Jornades Gastronòmiques Quaresmals tornen aquest divendres a Crevillent
  • Quatre restaurants oferiran el tradicional esmorzar crevillentí de Setmana Santa des de divendres que ve 28 de febrer fins al 3 d'abril

MÉS FOTOS
Les Jornades Gastronòmiques Quaresmals tornen aquest divendres a Crevillent - (foto 2)
Les Jornades Gastronòmiques Quaresmals tornen aquest divendres a Crevillent - (foto 3)
Les Jornades Gastronòmiques Quaresmals tornen aquest divendres a Crevillent - (foto 4)

La Federació de Confraries i Germanors de Setmana Santa va presentar ahir les X Jornades Gastronòmiques Quaresmals, organitzades en col·laboració amb les Regidories d'Economia Sostenible i Turisme, que es desenvoluparan durant els pròxims divendres, des del 28 de febrer fins al 3 d'abril.

Enguany, el tradicional esmorzar del Divendres Sant i la gastronomia crevillentina típica de Setmana Santa es podran degustar en quatre establiments, un més que l'any passat. Els restaurants participants són “Estrella de África”, “Las Palmeras”, “Casa Tomás” i “Àngels”.

Pa torrat amb oli i coques variades, alls rostits, tomaca trinxada amb bonítol, croquetes, arròs amb verdures i abadejo, coca variada, faves tendres, mossets d'aladroc, ensalada amb capellans, potatge de cigrons amb abadejo, pa de figa i postres de Quaresma, com les llesques amb ou, són alguns dels plats que s'inclouen en els menús i que es podran gaudir cada divendres.

El president de la Federació de Setmana Santa, José Antonio Maciá, ha agraït als restaurants participants i a l'Ajuntament de Crevillent la seua col·laboració, i ha convidat tota la ciutadania, tant de dins com de fora de la localitat, a acostar-se a degustar els menús que aquests restaurants oferiran durant tots els divendres de Quaresma.

Estefanía Salinas, regidora d'Economia Sostenible, ha comentat que l'objectiu d'aquestes jornades és potenciar i promocionar la Setmana Santa de Crevillent, així com el popular “pa torrat” i l'esmorzar de Divendres Sant, per a donar a conéixer la gastronomia tradicional del municipi.

Per la seua part, l'edil de Festes i Turisme, Josep Candela, ha informat que Crevillent enguany tornarà a participar en “Alacant Gastronòmica” a l’IFA del 27 al 30 de març, un esdeveniment en el qual es realitzarà una exposició dels productes més típics del municipi i que servirà per a promocionar la Setmana Santa de Crevillent i la seua gastronomia.

Pujar