elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les instal·lacions esportives de Crevillent s'obrin al públic en les competicions

Les instal·lacions esportives de Crevillent s'obrin al públic en les competicions
  • La nova resolució de la Generalitat permet l'accés de públic en les competicions esportives, tant en recintes oberts com en tancats, amb un límit del 50% del seu aforament i complint les mesures sanitàries vigents

MÉS FOTOS
Les instal·lacions esportives de Crevillent s'obrin al públic en les competicions - (foto 2)

La Regidoria d'Esports explica les noves mesures adoptades en les instal·lacions esportives de Crevillent després de la publicació de l'última resolució de la Generalitat del 23 de març.

Entre elles està l'autorització per a l'accés de públic durant les competicions, complint el límit del 50% d'aforament, amb un màxim de 1.000 persones en instal·lacions a l'aire lliure i de 500 en recintes tancats com els pavellons.

D'altra banda, ja no és obligatori portar màscara durant la pràctica de les activitats esportives, excepte en localitzacions que compten amb una gran afluència de persones. No obstant això, de moment no està permesa la realització de partits amistosos contra equips d'una altra localitat com a mesura preventiva.

Les instal·lacions esportives es tancaran a les 21.30 h d'acord amb el toc de queda de 22.00 a 06.00, a excepció del Pavelló Arbrets que tancarà a les 21.45 h, el qual només estarà disponible per als clubs federats, Jocs Esportius i la Lliga de Crevifutbol.

El regidor de l'àrea, Marcelino Giménez, ha comentat que s'ha rebut amb alegria i entusiasme aquests avanços que permetran gaudir de l'esport d'una manera més àmplia.

Des de la Regidoria d'Esports agraeixen el treball realitzat pels conserges i la col·laboració dels clubs i els responsables de fer complir els protocols i demanen la col·laboració de la ciutadania per a continuar mantenint les mesures sanitàries com la distància de seguretat, la prohibició de fumar o l'ús màscara.

A les portes d'accés a les instal·lacions continuarà havent-hi vigilància per a la presa de temperatura i per a assegurar la higiene de mans.

Pujar