elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Instal·lació de semàfors i ampliació de voreres al Carrer Ronda Sud

Instal·lació de semàfors i ampliació de voreres al Carrer Ronda Sud
  • L'Ajuntament de Crevillent, està realitzant les obres d'ampliació de voreres, adequació de passos de vianants i instal·lació d'un semàfor en els voltants del col·legi CEIP Julio Quesada – Pilar Ruiz

La Regidoria d'Espais Públics informa que s'estan realitzant obres i actuacions encaminades a millorar l'accessibilitat i la seguretat viària en la zona de Ronda Sud, en els voltants del col·legi CEIP Julio Quesada – Pilar Ruiz i de la Parròquia de San Cayetano.

Igual que ja ocorreguera en l'encreuament del carrer Anselmo Mes Espinosa amb el Passeig de l'Estació, han treballat conjuntament la regidoria d'espais públics i la de seguretat ciutadana, buscant com a objectiu, millorar la seguretat en el barri de ronda sud. Com bé és sabut, és una zona  on conflueixen col·legis, l'IES Canonge Manchón, el tanatori i la parròquia de San Cayetano, per la qual cosa la concurrència i pas de persones és continu.

Aquestes actuacions s'han dut a terme atenent les demandes dels veïns del barri de Ronda Sud, que durant anys han demanat que es regularitzaren les mesures de seguretat viària en aquest tram i així evitar possibles accidents, els quals ja han ocorregut amb anterioritat.

Marcelino Giménez, regidor d'Espais Públics,  indica que “es realitzaran les adaptacions en els passos de vianants perquè siguen completament accessibles, així com l'ampliació de les voreres en els llocs on puga existir una major concentració de persones, també la instal·lació de baranes protectores en determinats creus”.

Des de la Regidoria de Protecció Ciutadana, Josep Candela, ha volgut remarcar que “era una demanda veïnal actuar en aquest punt per a millorar la seguretat del trànsit i reduir així la velocitat dels vehicles en una zona amb una alta concentració d'escolars que ara tindran una major seguretat en l'hora de travessar el carrer”.

Tots dos regidors indiquen que, continuaran treballant conjuntament amb la finalitat d'anar eliminant gradualment els possibles punts negres quant a seguretat viària que existeixen a Crevillent, eliminant les possibles barreres arquitectòniques existents en la via pública, per a fer de Crevillent, un poble més segur accessible.

Pujar