elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les inscripcions a la Piscina i el Gimnàs Municipal de Crevillent comencen aquest dilluns

Les inscripcions a la Piscina i el Gimnàs Municipal de Crevillent comencen aquest dilluns
  • Es podran realitzar les matriculacions des del 13 fins al 17 de setembre en el Gimnàs Municipal i les activitats començaran el dilluns 20

MÉS FOTOS
Les inscripcions a la Piscina i el Gimnàs Municipal de Crevillent comencen aquest dilluns - (foto 2)
Les inscripcions a la Piscina i el Gimnàs Municipal de Crevillent comencen aquest dilluns - (foto 3)
Les inscripcions a la Piscina i el Gimnàs Municipal de Crevillent comencen aquest dilluns - (foto 4)
Les inscripcions a la Piscina i el Gimnàs Municipal de Crevillent comencen aquest dilluns - (foto 5)

Les inscripcions tant per a la piscina com per a les classes dirigides i el gimnàs municipal de Crevillent per al curs 2021/2022 comencen la setmana que ve.

El termini per a matricular-se en les activitats dirigides del gimnàs i la piscina començarà el dilluns 13 de setembre, mentre que el primer dia per a apuntar-se a la sala fitness/ musculació i per a les Escoles Esportives Municipals serà el dijous 16 de setembre. Finalment, les inscripcions per a la natació infantil es podran realitzar a partir dels dies 15 de setembre i 17 de setembre (per a bebés).

El regidor d'Esports Marcelino Giménez ha destacat que enguany, com a novetat, cada persona podrà dissenyar el seu propi planning d'activitats dirigides, combinant-les al seu gust, amb un mateix preu. A més s'ha apostat per les Escoles Esportives incorporant noves modalitats com kung fu o handbol, s'han incrementat les activitats aquàtiques i hi haurà més hores disponibles per a la natació lliure.

Des de la Regidoria d'Esports comenten que, per primera vegada, es podrà domiciliar el pagament i fraccionar-lo en dos terminis. Per a inscriure a altres persones és necessària una autorització signada així com una fotocòpia del DNI. Els aforaments establits seran de 15 persones.

“Ens consta que enguany les activitats tindran molt bon acolliment per l'interés que la gent està mostrant. L'any passat per motius de l'obra del canvi de la teulada i de la coberta, a més de les millores que es van fer a les sales col·lectives, la compra de nou material i el canvi de la instal·lació elèctrica, es va obrir un període de dos mesos al juny i juliol. Període que ens va servir per a veure com es gestionava la volta a l'activitat i per a posar en pràctica una programació diferent de cara a aquest nou curs i veure quines novetats podien funcionar i que és el que s'havia de mantindre de la programació que hi havia anteriorment” ha assenyalat Marcelino Giménez.

Pujar