28 d’octubre de 2020 28/10/20

Inici del curs esportiu en el gimnàs i la piscina municipal

Inici del curs esportiu en el gimnàs i la piscina municipal - (foto 1)
  • Comença el termini per poder inscriure’s a les activitats dirigides que organitza la regidoria d’esports

Amb el començament del nou curs 2019/2020, comencen també les activitats dirigides que organitza la regidoria d’esports. En este sentit, s’obrin els terminis d’inscripció per a unes activitats que començaran, com anys anteriors, el dia 16 de setembre. Totes les inscripcions es podran fer a partir del dia 9 de setembre.

Pel que fa a la piscina, les inscripcions es podran fer tant pel matí (de 9:00 a 13:00 hores) com per la vesprada (de 15:00 a 21:00 hores) en la recepció del gimnàs municipal, al carrer València. Entre les modalitats oferides, es troben natació per a xiquets de 0 a 3 anys, natació infantil en tres franges d’edats diferents, i altres activitats d’adults com aquagym, natació d’adults i natació lliure.

Per altra banda, la regidoria ofereix activitats com manteniment, correctiva, pilates, taixí, hiit, yoga o ball al gimnàs municipal; psicomotricitat, pre-esport i patinatge al Pavelló dels Abrets i tenis a la Ciutat Esportiva Félix Candela. Els ciutadans de Crevillent podran incriure’s a aquestes activitats des del 9 de setembre en horari de vesprada (de 15:00 a 21:00 hores).

En referència a l’empresa que porta a terme el servei, el contracte va concloure en febrer però el Govern del Partit Popular no va fer els tràmits pertinents per tal de redactar el nou plec, cosa que va fer que l’empresa continuara prestant les activitats fora de contracte i a més, tinguera moltes dificultats per tal de cobrar pel treball que s’estava fent.

Va ser quan va començar la nova legislatura que l’actual regidor d’Esports, Marcelino Giménez, va trobar que l’empresa portava quatre mesos sense cobrar i va fer les gestions pertinents per tal de normalitzar la situació i fer que se’ls pagara tan prompte com fóra possible, tenint en compte que el contracte no està en vigor i per eixe motiu els tràmits són més llargs. Esta situació d’incertesa per a l’empresa ha sigut la que ha endarrerit unes inscripcions, que tot i la ineficàcia del Partit Popular, es podran fer finalment amb total normalitat gràcies a la col·laboració de l’empresa i l’ajuntament. 

Marcelino Giménez manifesta que «des de la Regidoria d’Esports som conscients que les instal·lacions s’han d’ampliar i millorar per donar cabuda a la gran demanda de la població crevillentina, ja que sabem que molta gent es queda sense plaça per a les activitats dirigides i sobretot la piscina». «A més, des de l'1 de juliol s’està fent per part del tècnic d'esports la redacció del nou plec de monitor del gimnàs i de la piscina, cosa que farà que es normalitze tota la situació relativa a la contractació de l’empresa que gestiona les activitats esportives».

Pujar