elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inauguració de l'exposició fotogràfica “El Fondo, un marjal per descobrir”

Inauguració de l'exposició fotogràfica “El Fondo, un marjal per descobrir”
  • La Casa de Cultura de Crevillent acull una fantàstica selecció d'instantànies de la fotògrafa Lola López en la qual es mostra el paisatge i la gran diversitat d'espècies que resideixen al Parc Natural de El Fondo

MÉS FOTOS
Inauguració de l'exposició fotogràfica “El Fondo, un marjal per descobrir” - (foto 2)

Hui ha tingut lloc la inauguració de l'exposició “El Fondo, un marjal per descobrir”. Es tracta d'una selecció molt cuidada d'instantànies realitzades per la fotògrafa Lola López, especialista en fotografia d'ocells, fruit del treball de diversos anys, en les quals ens mostra el paisatge i la gran diversitat d'espècies que resideixen al parc, algunes en perill d'extinció com el xarxet marbrenc.

A través de 37 imatges l'autora ens convida a descobrir la riquesa que hi ha oculta en aquest aiguamoll, ressaltant el gran valor ambiental d'aquest espai natural. En la mostra han col·laborat Vicent Sansano, president de la Junta Rectora del Parc Natural, i Ana Satorre, com a tècnica de Cultura, en la selecció de fotografies i elaboració de textos.

Les Regidories de Cultura i Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic han treballat conjuntament per a fer d'aquesta exposició una realitat, amb la intenció d'acostar als espectadors i espectadores la riquesa del Parc Natural del Fondo i la importància que suposa la conservació d'una de les zones humides més importants del planeta.

Estefanía Salinas i Jesús Ruiz, regidors de Medi Ambient i Cultura respectivament, conviden a assistir i contemplar aquesta sorprenent exposició que es podrà visitar des del 6 de maig al 10 de juny en horari de 9.30 a 13 i de 17.30 a 20 hores de dilluns a dissabte per a descobrir i conéixer millor el nostre parc natural i la diversitat d'espècies i ocells que s'acullen en ell, aspecte clau en el reclam turístic, especialment en l'ornitològic.

Pujar