elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Inauguració de l'exposició dedicada a Carmelina Sánchez-Cutillas

Inauguració de l'exposició dedicada a  Carmelina Sánchez-Cutillas
  • A partir de hui, dia 8 d'octubre, i fins al 15 del mateix mes, a la Biblioteca Pública Municipal “Enric Valor” trobarem l'exposició itinerant “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”

El regidor de Cultura, Jesús Ruiz, informa que a partir de hui, dia 8 d'octubre, i fins al 15 del mateix mes, a la Biblioteca Pública  Municipal “Enric Valor” trobarem l'exposició itinerant “Carmelina Sánchez-Cutillas: Des de les fronteres del silenci”, exposició que ha organitzat  l'Acadèmia Valenciana de la Llengua amb motiu de l'escriptora de l'any 2020- 2021.

Carmelina Sánchez-Cutillas, historiadora, poeta i novel·lista, està vinculada a la ciutat d’Altea, la Marina Baixa, a la qual va dedicar un dels llibres de records i d'infància més sentits i lligats a la mediterrània com és “Matèria de Bretanya”. Qualsevol visitant pot descobrir en esta exposició la vida i obra d'una de les més grans escriptores en valencià del segle XX. L'exposició estarà situada al vestíbul de la Biblioteca i estarà oberta en horari de 9:30 a 13:30 i de 17.00 a 20.30 h, de dilluns a divendres i de 9:30 a  13:30, els dissabtes. Per a accedir serà obligatori l'ús de mascareta i es recomana seguir les indicacions del personal de la Biblioteca en matèria de seguretat i prevenció del Covid-19.

La Biblioteca Municipal “Enric Valor” és una de les biblioteques adherides a l'any Carmelina Sánchez-Cutillas (#AnyCarmelinaSC) per a difondre l'obra d'esta gran escriptora. Des de la Regidoria de Cultura d'este ajuntament s'ha oferit als  alumnes de l'Escola de Persones Adultes i als instituts de la localitat la  possibilitat de visitar l'exposició i aprofundir en la figura de Carmelina Sánchez-Cutillas.

A més, esta mostra estarà acompanyada d'una selecció de llibres de l’escriptora que podran prestar-se per a la seua lectura.

Pujar