elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La imatge institucional “Museus de Crevillent” arriba als nostres Museus

La imatge institucional “Museus de Crevillent” arriba als nostres Museus
  MÉS FOTOS
  La imatge institucional “Museus de Crevillent” arriba als nostres Museus - (foto 2)

  A finals de 2019 iniciava la seua marxa el Consell de Museus, organisme municipal que integra als museus de Crevillent reconeguts per la Generalitat Valenciana. Aquests són: El Museu “Marià Benlliure”, el Museu Arqueològic, el Museu de la Setmana Santa, el Museu “Julio Quesada”.

  També s'inclou el “Museu de la Festa”, que compta amb una exposició permanent, la qual dóna una idea de l'origen, desenvolupament i característiques de les Festes de Moros i Cristians. L'objectiu de l'esmentat organisme no és un altre que el de crear sinergies que impulsen i dinamitzen el patrimoni de la ciutat. És molt important comptar amb projectes que transcendisquen l'àmbit purament local i siguen atraients des del punt de vista turístic, màximament quan comptem amb les dues festes majors declarades d'Interés Turístic Internacional.

  Han sigut poques les reunions que han tingut lloc fins hui a causa del problema de la pandèmia, però encara així s'han realitzat activitats conjuntes com per exemple les relacionades amb el Dia Internacional dels Museus (DIM) al maig de 2020. Per a tal celebració es va preparar un programa d'actes marcadament divulgatiu i per a totes les edats, que després del confinament es va haver de “reinventar” i fer unes activitats virtuals, les quals van ser tot un èxit ja que van arribar a contabilitzar-se més de 10.000 visualitzacions, xifra que de ben segur no s'haguera aconseguit amb unes activitats presencials com inicialment estaven plantejades.

  Es van realitzar visites guiades gràcies al suport de Telecrevillent ja que es van retransmetre per TV , també es van penjar en les xarxes socials així com jocs dedicats al públic infantil.

  I com a prova que tots els museus segueixen un mateix rumb, s'ha dissenyat una imatge institucional conjunta, amb independència que cadascun tinga la seua pròpia imatge, la qual s'ha col·locat a l'entrada de cada museu.

  Pujar