12 de juliol de 2020 12/7/20

El Govern municipal i les entitats locals estableixen els dies 9 d'abril i 5 d'octubre com a festius locals

  • Els dies de festa local coincideixen amb la celebració de la Setmana Santa i les festes patronals de Crevillent

El Govern local i les entitats locals crevillentines han acordat la determinació dels dies de festes locals per a l'any 2020. El calendari laboral de 2020 comptarà com a dies de festes locals dijous 9 d'abril (Dijous Sant), amb motiu de la celebració de la Setmana Santa de Crevillent, i dilluns 5 d'octubre, data que coincideix amb la celebració de les Festes Patronals de Moros i Cristians. Des de l'Ajuntament de Crevillent s'accepta així la proposta per als festius locals de la Comissió Consultiva de Festes Locals, mancant la seua aprovació pel plenari.

Aquests dies de festes locals s'uneixen als dotze festius nacionals, dels quals huit se celebren en comú en tot el territori espanyol.  Els dies que serà festa en tot el Estat són: dimecres 1 de gener (Any Nou), dilluns 6 de gener (Epifania del Senyor), divendres 10 d'abril (Divendres Sant), divendres 1 de maig (Festa del Treball),  dissabte 15 d'agost (Asunción de la Verge), dilluns 12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya), dimarts 8 de desembre (Inmaculada Concepció) i divendres 25 de desembre (Nadal).

Els quatre dies festius restants,  triats des de l'àmbit autonòmic són:  19 de març (San José), 13 d'abril (Dilluns de Pasqua), 24 de juny (Sant Joan) i 9 d'octubre (Dia de la Comunitat Valenciana).

Pujar