elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Giménez: "Crevillent ha de continuar apostant per la formació d'entrenadors i monitors"

Giménez: "Crevillent ha de continuar apostant per la formació d'entrenadors i monitors"

  A la comissió d'esports de l'Ajuntament de Crevillent el regidor d'Acord per Guanyar Marcelino Giménez ha proposat millorar les bases de subvencions perquè, de forma gradual i en un futur pròxim, es puntue de forma extraordinària tots aquells equips i clubs la tasca dels quals consistisca a treballar amb nenes i nens en edats de formació.

  L'objectiu, segons ha explicat, és que aquests clubs tinguen tots els entrenadors titulats, sobretot aquells que desenvolupen la seua activitat en competicions federades.

  Marcelino ha recordat que "des de fa 2 anys i dins de la base 4 d'esports se subvenciona, per part de l'ajuntament, totes aquelles persones que es vulguen formar com a monitors o entrenadors. La finalitat que es pretenia amb la creació d'aquesta base era adquirir o millorar els coneixements que imparteixen dins del món de l'esport. Aquests dos anys han estat deu les persones que s'han beneficiat d'aquesta aposta".

  La creació d'aquesta base es va fer des de la regidoria d'esports, de la qual Giménez n'era el màxim responsable, com apunta el grup municipal.

  "És important i necessari que les administracions que, amb diners públics subvencionen aquelles entitats i clubs privats que dinamitzen l'activitat esportiva, exigisquen que les persones que estan a càrrec de la formació de nenes i nens tinguen la capacitat i titulació per impartir els ensenyaments corresponents a cada edat i categoria", ha assenyalat l'edil.

  "Les federacions fa diversos anys que adverteixen els clubs i ampliant moratòries perquè d'una manera gradual es forme els seus col·laboradors com a entrenadors titulats i és aquest any quan les federacions han optat per no donar més terminis en aquest sentit", ha matisat Giménez.

  Segons l'edil, "des de la regidoria d'Esports i l'ajuntament s'han de fer passos i avançar en aquesta direcció perquè les nenes i els nens de Crevillent reben les nocions idònies en qüestions tàctiques, tècniques, físiques i metodològiques específiques segons les edats i sobre la base de l'esport que es practiquen".

  Pujar