15 de juliol de 2020 15/7/20

Les gestions per al pagament dels deutes dels rebuts d'aigua es realitzaran en Hidraqua de Crevillent

  • L'Ajuntament de Crevillent deixa de gestionar la reclamació dels deutes per impagament

La Regidoria de Serveis Públics de Crevillent ha informat que, a partir d'ara, serà Hidraqua l'encarregada de realitzar les gestions de Reclamació de deutes (a excepció del clavegueram, que continuarà realitzant-se per part de l'Ajuntament).

Després de l'entrada en vigor de l'Ordenança publicada en el BOPA Núm. 91 el passat 15 de maig de 2019, s'ha modificat el procediment per a la reclamació dels deutes per impagament en els rebuts trimestrals d'aigua. Els usuaris podran formalitzar els compromisos de pagament, dels rebuts emesos després de la publicació d'aquesta Ordenança, en les oficines d’Hidraqua sense recàrrec ni interessos.

Aquest canvi es notificarà als usuaris en les factures, els documents de pagament, la carta de Reclamació de deute i els avisos de suspensió. Des d’Hidraqua comenten la possibilitat de contractar el pla de pagament 12 gotes, per a oferir una millor planificació de les despeses i la possibilitat de triar el dia de remesa.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a l'oficina situada al Carrer Verge del Pilar núm. 4 en horari de 9 a 13h, o els dimarts de vesprada sol·licitant cita prèvia a través d'aquest enllaç. Els altres canals d'Atenció al Client que ofereix Hidraqua són: el telèfon 900 210 100 de dilluns a divendres de 008:00h a 21:00H, la pàgina web www.hidraqua.es i el seu compte de Twitter @infoHIDRAQUA.

Pujar