12 d’agost de 2020 12/8/20

La Generalitat concedeix una subvenció a Crevillent per a la contractació de 10 persones desocupades

La Generalitat concedeix una subvenció a Crevillent per a la contractació de 10 persones desocupades - (foto 1)
  • L'Ajuntament rebrà 114.995 euros a través del programa EMCORP 2020 del LABORA per a contractar a 10 persones desocupades majors de 30 anys durant 6 mesos

MÉS FOTOS
La Generalitat concedeix una subvenció a Crevillent per a la contractació de 10 persones desocupades - (foto 2)

La Regidoria d'Economia Sostenible ha rebut la resolució de LABORA, per la qual es concedeix a l'Ajuntament de Crevillent una subvenció de 114.995,45 euros dins del programa EMCORP 2020. Gràcies a aquesta subvenció el Consistori, a través de l'Agència de Desenvolupament Local, podrà contractar a 10 persones desocupades majors de 30 anys per a la realització d'obres o serveis d'interés general.

Els llocs oferits seran:

  • 4 Auxiliars administratius
  • 1 Tècnic Administratiu
  • 1 Monitor d'Oci i Temps Lliure
  • 1 Tècnic Informàtic
  • 1 Oficial Medi Ambient
  • 1 Peó Medi Ambient
  • 1 Tècnic Atenció Sociosanitària

La regidora d'Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral, indica que aquesta subvenció és una bona oportunitat per als crevillentins i crevillentines que es troben en situació de desocupació, que podran obtindre treball durant 6 mesos i els permetrà adquirir noves experiències professionals.

Per a accedir a aquests llocs de treball, les persones han d'estar inscrites en el LABORA, com a demandants d'aquests llocs. És el propi Servei Valencià d'Ocupació i Formació LABORA qui s'encarrega de realitzar la selecció dels possibles candidats, per la qual cosa és aconsellable que qualsevol persona interessada en aquests llocs de treball es pose en contacte amb aquest organisme per a actualitzar les seues demandes d'ocupació, currículums i qualsevol informació que puga ser interessant a l'hora d'aparéixer en les llistes de possibles candidats.

Pujar