22 de setembre de 2020 22/9/20

El futbol femení arriba a Crevillent amb la celebració del “Triangular Setmana Valenta”

El futbol femení arriba a Crevillent amb la celebració del “Triangular Setmana Valenta” - (foto 1)
  • La “Setmana Valenta” de la FFCV enfrontarà a la Selecció Sub-21 femenina de la C. Valenciana amb l'Elche C.F. i l'SPA Alicante dimecres que ve, 4 de març, en el Camp de Futbol Enrique Miralles de Crevillent

MÉS FOTOS
El futbol femení arriba a Crevillent amb la celebració del “Triangular Setmana Valenta” - (foto 2)
El futbol femení arriba a Crevillent amb la celebració del “Triangular Setmana Valenta” - (foto 3)

Aquest matí s'ha presentat en el Saló de Plens  de l'Ajuntament de Crevillent el “II Triangular Setmana Valenta”, un torneig de futbol femení organitzat per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i que se celebrarà dimecres que ve, 4 de març, en el Camp Municipal de Futbol Enrique Miralles. Els partits es disputaran des de les 17.30 fins a les 20.15 hores.

Aquest esdeveniment esportiu reunirà tres grans equips: Selecció Valenciana Valenta sub21, Elche C.F. Femenino, i SPA Alicante, i serà el plat fort de la “Setmana Valenta”, una setmana organitzada per l'Àrea Valenta de la FFCV repleta d'esdeveniments commemoratius i actes reivindicatius centrats en el paper de la dona en el futbol.

A la presentació de la segona edició del Triangular Setmana Valenta han assistit Lara Sánchez, jugadora del València CF i de la Selecció Valenciana Valenta sub21; Yolanda Juan, jugadora de l'Elche CF; Paula Peña, jugadora del Sporting Plaza Argel d'Alacant i Nerea Pérez, de la l’Unió Esportiva Crevillent.

També han estat presents l'alcalde de Crevillent José Manuel Penalva; el regidor d'Esports Marcelino Giménez; el director de l'Àrea Valenta de la FFCV José Andrés Menchero; el president de la Comissió Esportiva de Futbol Femení de la FFCV i president del SPA Alicante Jesús Cañizares; i el director esportiu de l'Elche CF Femenino Enrique Cano.

Per al regidor d'Esports, Marcelino Giménez, ser seu del Torneig Valenta és una bona oportunitat per a demostrar el potencial de l'esport femení, i a més permetrà posar a Crevillent en l'òrbita de l'esport de la Comunitat Valenciana. L'edil ha convidat a tota la població a assistir a aquest gran esdeveniment esportiu, que comptarà amb la presència dels clubs més representatius del futbol femení de la província d'Alacant.

“Des de l'Ajuntament farem tot el que estiga a les nostres mans perquè aquest esdeveniment esportiu siga un èxit tant en assistència com en organització, estem oberts a acollir tot tipus d'actes i activitats que ajuden a engrandir l'esport a la nostra localitat” afirma l'edil.

Pujar