elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

On estan les propostes del Partit Popular?

On estan les propostes del Partit Popular?
  • El Govern convida al PP a aplicar-se la seua afirmació “en política les paraules no serveixen res i els fets es demostren treballant”

El Govern municipal convida al Partit Popular de Crevillent a aplicar-se i portar a la pràctica l'afirmació de Pedro García Magro en la seua última nota de premsa “en política les paraules no serveixen res i els fets es demostren treballant”.

On estan les propostes del Partit Popular per a millorar Crevillent? Els recordem, no sols la gran paralització en la qual es trobava el municipi degut a la deixadesa del seu govern, sinó que ara en nombroses decisions i moments importants per als nostres veïns i veïnes no han estat a l'altura del que s'esperava d'ells, intentant bloquejar i impedir que avançaren les iniciatives del Govern. Per nomenar alguna d'elles: han votat en contra de dos pressupostos que comptaven amb ajudes extraordinàries i urgents per als comerços i emprenedors de la nostra localitat, no han donat suport a la compra de terrenys per a la futura piscina d'estiu, ni tampoc el projecte de remodelació i millora del Parc Nou.

Per no entrar a parlar de les abundants ocasions en les quals han comés actes de deslleialtat durant la pandèmia. Mentre el Govern gestionava i estava duent a terme el repartiment de les mascaretes a tota la població, comerços i serveis essencials el PP es dedicava a protagonitzar un dels fets més ridículs de tota la pandèmia utilitzant les mascaretes de la Diputació que li corresponien a l'Ajuntament per a fer-se propaganda amb una foto personal en Registre en lloc d'entregar-les en Alcaldia o a la Regidoria d'Emergències per a agilitzar el procés. O fins i tot intentant apropiar-se d'aquesta iniciativa quan el lliurament de màscares a la ciutadania casa per casa ja estava en marxa.

Recordar també al Grup Popular que van ser ells, en els pitjors moments de la crisi econòmica, els que van tindre les quotes de l'IBI més altes en el municipi arribant a tindre un tipus impositiu del 0.93 quan la quota d'enguany serà de 0.72. Dels 16 últims exercicis, senyors del PP, 12 van tindre un tipus d'IBI per damunt del qual tindrà la ciutadania de Crevillent aquesta anualitat. Al que cal sumar els “catastrazos” del PP dels anys 2014 i 2015.

L'única alternativa que ofereix el PP es basa en una oposició destructiva feta des del rancor per haver perdut les eleccions després de 24 anys de govern. Una oposició sense principis, repleta d'intents per crear polèmica i enfrontaments innecessaris, més encara en els moments tan complicats que estem afrontant ara mateix, i amb manipulacions i mentides com quan van anunciar que havíem perdut la subvenció de Costera Encarnelles, per posar algun exemple. L'obra està executada i subvencionada i encara no han demanat disculpes. Senyors i senyores del PP, deixen-nos treballar i facen el mateix.

Pujar