20 de gener de 2021 20/1/21

Les empreses ja poden presentar les seues ofertes per al canvi de la coberta del Gimnàs Municipal de Crevillent

Les empreses ja poden presentar les seues ofertes per al canvi de la coberta del Gimnàs Municipal de Crevillent - (foto 1)
  • La Regidoria d'Espais Públics està a la disposició dels constructors de Crevillent per a solucionar els dubtes i assessorar-los sobre les qüestions tècniques a l'hora de presentar les seues ofertes

MÉS FOTOS
Les empreses ja poden presentar les seues ofertes per al canvi de la coberta del Gimnàs Municipal de Crevillent - (foto 2)
Les empreses ja poden presentar les seues ofertes per al canvi de la coberta del Gimnàs Municipal de Crevillent - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha anunciat hui que les empreses ja poden presentar les seues ofertes per a les obres de reparació parcial de la coberta del Gimnàs Municipal.

El contracte d'obres per al canvi de la teulada ascendeix a un import total de 287.980 euros i el termini de presentació de les ofertes estarà vigent fins al pròxim 2 de juny, mentre que el d'execució de les obres serà de 6 mesos.

Des de la Regidoria d'Espais Públics animen a les empreses de construcció de Crevillent al fet que presenten les seues ofertes i comenten que l'Ajuntament estarà a la disposició de tots els constructors de la localitat per a orientar sobre les qüestions tècniques i solucionar els seus dubtes a l'hora de presentar-les.

Segons el regidor d'Espais Públics, Marcelino Giménez, les empreses podran comptar amb l'ajuda de l'Ajuntament tant per a l'explicació tècnica com per a l'assessorament administratiu. Els tècnics de l'administració local explicaran sobre el terreny les característiques i detalls de l'obra, mentre que Contractació assessorarà i informarà sobre la documentació i els tràmits burocràtics i administratius necessaris.

“L'obra del Centre Social de Sant Felip Neri ja es va adjudicar a una empresa crevillentina i esperem que aquesta nova obra, que té unes característiques semblants, puga ser executada també per constructors de la nostra localitat, eixa és la voluntat d'aquesta regidoria” afirma Marcelino Giménez.

“Estem en continu contacte amb Asocya (Asociación de Empresarios de la Construcción y Afines) per tal de col·laborar i facilitar en la mesura que siga possible que totes les obres de Crevillent siguen realitzades per empreses crevillentines, una cosa que en aquest moment és més necessària que mai, amb la finalitat d'impulsar l'economia local” afig Marcelino.

Pujar