26 de maig de 2020 26/5/20

La donació de sang es trasllada aquest divendres al Centre de Majors Parc Nou de Crevillent

La donació de sang es trasllada aquest divendres al Centre de Majors Parc Nou de Crevillent - (foto 1)
  • La col·lecta de sang canvia d'ubicació per a una millor organització. Tindrà lloc divendres que ve, 22 de maig, de 17.00 h a 20.30 h en les instal·lacions del Centre de Majors “Parc Nou”

MÉS FOTOS
La donació de sang es trasllada aquest divendres al Centre de Majors Parc Nou de Crevillent - (foto 2)
La donació de sang es trasllada aquest divendres al Centre de Majors Parc Nou de Crevillent - (foto 3)
La donació de sang es trasllada aquest divendres al Centre de Majors Parc Nou de Crevillent - (foto 4)

La Regidoria de Sanitat informa que la donació de sang es trasllada aquest divendres, 22 de maig, a les instal·lacions del Centre de Majors Parc Nou (C/ Vial Parc Nou) per motius d'organització.

La col·lecta de sang es desenvoluparà en horari de 16.30 a 20.30 hores aplicant les mesures d'higiene i prevenció extraordinàries, tal com s'ha fet en les anteriors donacions organitzades al Pavelló “Els Arbrets”: desinfecció de l'espai, distància de seguretat entre donants i lliteres, sabó i gel desinfectant, control de l'accés per a evitar cues...

Des del Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana recorden als crevillentins i crevillentines la necessitat de les donacions, ja que la sang no es fabrica i és requerida per a transfusions a persones amb leucèmia o altres tipus de càncer, accidents de trànsit, operacions...

Per part seua, l'edil de Sanitat Gema Candelaria Asencio, agraeix l'esforç dels voluntaris de Protecció Civil en aquestes donacions i a la pròpia Germanor de Donants de Sang, així com a les diferents regidories implicades, els qui realitzen un esforç addicional perquè totes aquestes col·lectes es realitzen sota les millors condicions de seguretat i higiene.

Pujar