elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Un diumenge en Els Molins” arriba aquest cap de setmana a Crevillent amb activitats familiars en la naturalesa

“Un domingo en Los Molinos” a Crevillent
“Un domingo en Los Molinos” a Crevillent
  • Fundación Mediterráneo, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Crevillent i Grupo Enercoop, ha organitzat dues jornades amb activitats lúdiques relacionades amb el medi ambient,

MÉS FOTOS
“Un diumenge en Els Molins” arriba aquest cap de setmana a Crevillent amb activitats familiars en la naturalesa - (foto 2)
“Un diumenge en Els Molins” arriba aquest cap de setmana a Crevillent amb activitats familiars en la naturalesa - (foto 3)

El Centre Educatiu de Medi Ambient (CEMA) Els Molins de Crevillent acollirà dues sessions d'activitats lúdiques relacionades amb el Medi Ambient amb el nom “Un diumenge en Els Molins”. Seran dues jornades dirigides a grups de famílies amb xiquets/es i persones adultes que tindran lloc els diumenges 24 d'octubre i 21 de novembre.

Segons ha informat la regidora de Medi Ambient i Lluita contra el Canvi Climàtic, Estefanía Salinas Peral, el nombre màxim d'assistents serà de 30 persones i és necessària la inscripció prèvia en la pàgina web: https://fundacionmediterraneo.es/agenda. El cost de les activitats serà de 3 euros per a les persones adultes i gratis per a menors de 12 anys amb una duració de 2,5 hores.

Les activitats seran les següents:

Construcció i llançament de coets d'aigua (24 d'octubre): es començarà amb una introducció sobre el llançament de coets espacials i es procedirà a construir un coet personalitzat amb materials reciclats. Una vegada construïts, es realitzarà el llançament utilitzant aigua. Per a això s'haurà d'acudir amb dues botelles buides de 1,5 litres, així com un estoig amb pintures i tisores.

Decoració nadalenca amb materials reciclables (21 de novembre): creació d'elements nadalencs, on xiquetes, xiquets i majors podran col·laborar elaborant la seua pròpia decoració nadalenca a partir de materials naturals i reciclables. Es destacarà la necessitat de reduir l'excés del consum de productes, tan característic de les dates nadalenques, i s'oferiran propostes sostenibles i alternatives a partir de la reutilització i el reciclatge. Serà necessari portar un periòdic, rotllos de paper higiènic, pinzells, pintures i tisores.

L'horari previst és:

10.30 h Arribada al CEMA Els Molins (cada família arribarà pel seu compte).

11 h Començament de l'activitat.

13.30 h Fi de l'activitat.

De 13.30 h a 16 h possibilitat de quedar-se a menjar en el CEMA Els Molins.

16 h Eixida del CEMA Els Molins.

L'edil ha comentat que una vegada acabada l'activitat, les famílies podran quedar-se a menjar, si així ho desitgen, en l'espai de la pèrgola, podent utilitzar les instal·lacions de la pista poliesportiva, així com el rocòdrom i altres espais comuns. Cada família haurà de portar el seu menjar (tupperware, entrepans, etc.). Estefanía Salinas Peral ha ressaltat que aquesta iniciativa ha sigut possible gràcies a l'acord que es va arribar amb la Fundación Mediterráneo perquè pogueren gaudir del CEMA familiars sense necessitat que formen part d'associacions o institucions, una sol·licitud que es va fer des de Medi Ambient per ser una cosa molt demandada per la població crevillentina.

Pujar