elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Curs de Seu Electrònica i Certificat Digital dirigit a les associacions de Crevillent

Curs de Seu Electrònica i Certificat Digital dirigit a les associacions de Crevillent
  • La Regidoria de Participació Ciutadana impartirà aquest octubre una formació perquè les associacions de la localitat puguen aprendre a comunicar-se amb les administracions públiques

La Regidoria de Participació Ciutadana de Crevillent impartirà aquest mes un curs a les associacions interessades de la localitat sobre l'ús i maneig de la Seu Electrònica i el Certificat Digital.

L'objectiu és que les entitats aprenguen a comunicar-se amb les administracions públiques, entre les quals es troba el propi ajuntament, mitjançant el registre electrònic, ja que des d'el mes d'abril han de realitzar els seus tràmits obligatòriament a través de les plataformes en línia, tal com marca l'article 14.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre.

Aquesta formació s'impartirà en el Centre Jove en dos grups. Les persones del grup 1 podran assistir els dies 21 i 22 d'octubre, de 17.00 a 20.00 h i el 23 d'octubre de 10.00 a 13.00 h. Mentre que les pertanyents al grup 2 rebran la formació el 28 i 29 d'octubre, de 17.00 a 20.00 h i el 30 d'octubre de 10.00 a 13.00 h. Les inscripcions es poden realitzar a través del correu participa@crevillent.es, podent confirmar l'assistència fins al pròxim 17 d'octubre.

“No podíem deixar passar l'oportunitat d'utilitzar totes les eines al nostre abast perquè totes les persones i associacions puguen adaptar-se a aquests canvis i realitzar els seus tràmits de manera adequada. Des de la Regidoria de Participació Ciutadana continuem treballant per a traslladar la màxima informació i posar-li-ho el més fàcil possible a la població, posant tots els mecanismes en marxa perquè puguen dur a terme tot el procés i comunicar-se amb les administracions públiques mitjançant el certificat electrònic i el certificat digital”.

Pujar