elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cultura presenta “La moguda dels 80” per l'Orquestra Simfònica de Villena (OSVI)

Cultura presenta “La moguda dels 80” per l'Orquestra Simfònica de Villena (OSVI)
  • El concert tindrà lloc el pròxim dissabte 22 de juny a les 22.00 hores a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, amb entrada gratuïta fins a completar aforament

MÉS FOTOS
Cultura presenta “La moguda dels 80” per l'Orquestra Simfònica de Villena (OSVI) - (foto 2)

La Regidoria de Cultura ha presentat “La moguda dels 80”, un concert per l'Orquestra Simfònica de Villena (OSVI) que es durà a terme el pròxim dissabte 22 de juny a les 22.00 hores a l'Auditori de la Casa Municipal de Cultura “José Candela Lledó”, subvencionat per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant. Com destaca la regidora de Cultura, Mónica San Emeterio, “és una bona oportunitat per a recordar la moguda madrilenya dels anys 80 i per a gaudir de la música simfònica”.

Les OSVI malgrat ser una entitat relativament recent, creada en 2016, manté una gran activitat musical interpretant concerts tant de pel·lícules o pop-rock, així com diferents agrupacions corals. En aquest concert i sota la batuta del seu director Isidro Alemañ Sanchís es podrà gaudir amb els temes més representatius coneguts de la “Moguda Madrilenya” adaptats a l'orquestra simfònica amb grups com a Homes G, Mecano, Els Secrets, La Unió, Gabinet Caligari, Els Ronaldos, Alaska i Dinarama i Ràdio Futura. L'edil de l'àrea manifesta que “amb estos temes tracten de crear un ambient amé, dinàmic i sobretot participatiu per al públic amb el qual el passaran en gran recordant a estos grans grups espanyols dels anys 80”.

A més, San Emeterio convida a tots els veïns i veïnes de Crevillent a assistir a aquest gran concert, amb entrada lliure fins a completar aforament, on assegura que “s'ho passaran en gran”.

Pujar