elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Cultura presenta al costat de la UMH la I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori

Cultura presenta al costat de la UMH la I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori
  • Aquestes jornades gratuïtes es desenvoluparan a Crevillent durant 4 dies, del 26 al 31 de maig. El termini de preinscripció i matriculació finalitzarà el 25 de maig

MÉS FOTOS
Cultura presenta al costat de la UMH la I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori - (foto 2)
Cultura presenta al costat de la UMH la I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori - (foto 3)
Cultura presenta al costat de la UMH la I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori - (foto 4)
Cultura presenta al costat de la UMH la I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori - (foto 5)

Aquest matí la Regidoria de Cultura de Crevillent i la Universitat Miguel Hernández d'Elx han presentat la “I Jornada sobre la gestió del patrimoni cultural com a dinamitzador del territori” a la Casa de Cultura, un acte en el qual ha sigut present Matilde Baño Caballero, responsable de l'Oficina de Cultura i Igualtat de la Universitat Miguel Hernández d'Elx, l'edil de Cultura Jesús Ruiz i la tècnica de Cultura Ana Satorre.

Es tracta d'unes jornades que se celebraran a Crevillent del 26 al 31 de maig, en les quals es presentaran i discutiran, per part de reconeguts especialistes, diversos enfocaments que s'entrecreuen amb la finalitat d'explorar criteris i possibilitats per a un major desenvolupament local basat en la identitat dels llocs: les condicions geogràfiques particulars, el patrimoni, la ciutat i la seua relació amb el territori en el qual s'integra, etc. S'ha enfocat la temàtica als diferents projectes educatius duts a terme des de diferents institucions, per a acostar les riqueses patrimonials als escolars, en línia amb el que proposa la nova Estratègia 2030 de Nacions Unides i els seus 17 objectius.

El curs està coordinat per la tècnica de cultura Ana Satorre Pérez i està destinat a totes les persones que puguen estar interessades sense cap requisit previ, únicament que siguen majors d'edat. El termini de preinscripció i matriculació finalitzarà el 25 de maig i es pot fer oline a través de l'enllaç: https://cultura.umh.es/es/cursosdhivern/. És totalment gratuït perquè el cost l'assumeix íntegrament la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Crevillent.

L'adjudicació de places es realitzarà per rigorós ordre d'inscripció fins a completar el nombre màxim de persones inscrites. En finalitzar el curs s'entregarà un diploma a l'alumnat que assistisca a un mínim del 85% del curs amb uns crèdits que són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció (10 hores= 1 crèdit) i ECTS (25 hores= 1 crèdit). El curs està integrat dins dels Cursos d'Hivern de la UMH i està reconeguts per la Xarxa Vives d’Universitats.

Pujar