23 d’octubre de 2019 23/10/19

Crevillent rep les visites del Delegat del Govern i la Consellera d'Agricultura

Crevillent rep les visites del Delegat del Govern i la Consellera d'Agricultura - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Crevillent rep les visites del Delegat del Govern i la Consellera d'Agricultura - (foto 2)

  La pitjor part de les conseqüències de la DANA ha recaigut a la Vega Baixa, no obstant això, les pedanies de Crevillent, que pertanyen al Baix Vinalopó, també s'han vist seriosament afectades, per la qual cosa aquestes visites eren necessàries per a poder traslladar les preocupacions de la ciutadania de Crevillent. Així doncs, la Consellera d'Agricultura, Mireia Mollá, va visitar les diferents pedanies ahir dilluns al matí i el Delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, va fer el propi ja entrada la vesprada.

  D'una banda, Mireia Mollà, Consellera d'Agricultura, va traslladar que el Consell es reunirà el divendres per a decretar una sèrie d'ajudes, a la qual li seguiran unes altres de cadascuna de les àrees afectades. Per part seua, el Delegat del Govern es va comprometre a traslladar al Govern d'Espanya les peticions del municipi de Crevillent i es porta el compromís d'incloure a Crevillent en la denominació de Zona Catastròfica.

  Des de la Delegació del Govern es va remarcar que en aquests moments el primer és trobar a la persona desapareguda que mancada per trobar i tornar a restablir la normalitat gradualment. Una vegada la situació estiga controlada caldrà atendre la restauració dels llocs i edificis públics; com a col·legis, centres de salut i altres establiments danyats, i ajudar en tot el possible als propietaris d'habitatges i negocis afectats per aquesta catàstrofe.

  L'Alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, va agrair al Delegat del Govern la seua sensibilitat amb el poble de Crevillent i sobretot amb les pedanies. Penalva insisteix en aquest compromís de la Delegació del Govern i estarà atent per a enviar tota la informació tècnica necessària per a aconseguir les ajudes corresponents perquè els veïns de Crevillent puguen pal·liar totes les pèrdues que s'han donat a conseqüència de la DANA.

  Per a José Manuel, que ha estat en continu seguiment de la situació, ha sigut molt encomiable l'actitud dels membres del govern de Crevillent, Policia Local, Protecció Civil, Guàrdia Civil i Creu Roja que s'han implicat completament amb aquesta situació i han demostrat estar al servei del poble. A més vol agrair a la població crevillentina les seues mostres d'afecte i la seua implicació a l'hora d'ajudar les persones afectades per les inundacions.

  ocultar
  Crevillent rep les visites del Delegat del Govern i la Consellera d'Agricultura
  Pujar