elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent tindrà un Centre de dia per als majors dins del Pla “Convivint”

Crevillent tindrà un Centre de dia per als majors dins del Pla “Convivint”
  • Segons la regidora Montse Pineda, és prioritari que les persones dependents tinguen un espai amb atenció especialitzada i de qualitat, alleugerint, al mateix temps, als familiars

Dins del pla de infraestructures de Serveis Socials 2021/25, la Generalitat Valenciana impulsa un pla de dignificació de la Xarxa pública amb una inversió de 561 milions d’euros.

Cada departament disposarà d'un centre de cada tipologia fixant-se en un màxim d’entre 20 i 30 minuts de distància entre ells i facilitant així l’accessibilitat entre els centres.

Aquesta inversió serà per a la reforma i posada en marxa de 247 instal.lacions entre les que està el Centre de dia per a Crevillent. Des de la Regidoria de Drets Socials es treballa perquè el Centre de dia per a majors siga una realitat. Segons la regidora Montse Pineda, és prioritari que les persones dependents tinguen un espai amb atenció especialitzada i de qualitat, alleugerint, al mateix temps, als familiars. Montse Pineda reafirma el seu compromís per a dotar a Crevillent dels millors serveis i atencions des de la Regidoria de Drets Socials i  Majors.

Des de feia molts anys Crevillent mancava de serveis que donaren als nostres majors una millor qualitat de vida. La resposta des de la Regidoria de Drets Socials i Majors ha sigut, entre altres, l' increment del 45% dels serveis d’ajuda a domicili (SAD), teleasistència gratuïta, programa Acompaña (amb molta acceptació pels usuaris) i demés prestacions com els tallers que s’han posat en marxa recentement de fisioterapia i terapia ocupacional a domicili.

Amb aquest Centre de dia i la posada en marxa pròximament del CRIS, es consolida el projecte de reforma i millores dels serveis d’aquesta regidoria.

Pujar