elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent sol·licita a la Conselleria de Sanitat que es vacune en el Pavelló Félix Candela

Crevillent sol·licita a la Conselleria de Sanitat que es vacune en el Pavelló Félix Candela
  • L'Ajuntament no entén que els seus veïns hagen d'eixir de la població per a la vacunació massiva a partir del pròxim dilluns

Com ja va anunciar el Govern Municipal el Pavelló Félix Candela està preparat per a la vacunació massiva de la ciutadania de Crevillent des de l'1 d'abril, seguint les instruccions rebudes pels responsables del Departament de Salut del Vinalopó i d'acord amb el protocol establit per la Conselleria de Sanitat.

Des de la Conselleria de Sanitat s'han establit com a ubicacions per a la vacunació de la població crevillentina el Centre de Salut de Crevillent i el Poliesportiu El Toscar d'Elx (on ja s'està duent a terme i està previst que continue), i als quals ara s'afigen dos nous punt de vacunació: l'Hospital Vinalopó, on seran citats els pacients immunodeficients, i IFA (Institució Firal Alacantina), lloc en el qual la setmana vinent començarà la vacunació de l'Àrea de Salut que inclou a Crevillent.

No obstant això, des de l'equip de Govern expressen el seu rebuig al fet que aquesta vacunació se de fora de Crevillent pels inconvenients que pot causar als seus veïns i veïnes en veure's obligats a desplaçar-se, i així s'està fent saber a la Conselleria, tant en les diferents reunions mantingudes com a través d'un comunicat. “El treball que li corresponia a l'Ajuntament ja està realitzat, estem preparats per a la vacunació massiva, igual que altres municipis del nostre entorn, per la qual cosa no entendríem que no es vacune en la nostra localitat” expressa el Govern.

Malgrat això, insisteixen a animar que tota la població es vacune i informen que els crevillentins i crevillentines aniran rebent un SMS amb una citació a partir del diumenge i que es disposarà d'un autobús per a traslladar a la ciutadania fins a IFA. “El més important és que la nostra població acudisca a vacunar-se sempre amb cita prèvia” afigen des de l'executiu local.

Pujar