1 de juny de 2020 1/6/20

Crevillent signa el contracte per a la construcció d'un “skate park”

Crevillent signa el contracte per a la construcció d'un “skate park” - (foto 1)
  • La Regidoria d'Espais Públics i Esports informa que la creació del parc de patinatge començarà després del condicionament dels vials que donen accés a aquesta instal·lació esportiva

L'Ajuntament de Crevillent va signar el passat 20 de desembre el contracte per a la construcció d'un skate park a la Ciutat Esportiva Nord que, segons comenta la Regidoria d'Espais Públics i Esports, es començarà a construir en un termini de 2 a 4 mesos.

L'adjudicació del contracte d'obres s'ha realitzat, mitjançant un procediment obert, a l'empresa Eneas S.A, qui ha obtingut la major puntuació quant a qualitat-preu, i s'ha establit com la mercantil amb major experiència en obres similars, amb l'execució d'al voltant de 30 construccions iguals o similars.

El regidor d'Espais Públics, Marcelino Giménez, ha informat que abans de començar amb la construcció del skate park és necessària una actuació prèvia per a la urbanització i adequació de l'entorn. Segons l'edil, la Regidoria invertirà 180.000 euros, contemplats en l'esborrany del pressupost de 2020, per al condicionament i la realització de murs de contenció en els vials d'accés a aquesta nova infraestructura esportiva.

Segons Marcelino Giménez l'obra d'adequació dels vials és necessària perquè “sinó l'empresa no garanteix que els vehicles pesants puguen passar d'una forma segura al lloc en els que ha d'executar-se el skate park”. El regidor destaca que, a l'hora d'adjudicar el contracte de construcció, s'ha tingut en compte l'experiència de l'empresa en projectes amb les mateixes característiques.

“Hi ha molts joves esperant que es faça realitat el parc de patinatge, i que des de la Regidoria d'Esports continuem treballant perquè els crevillentins i crevillentines puguen gaudir de les instal·lacions esportives que demanden i mereixen” comenta Giménez, qui afirma a més que amb aquestes obres es pretén complementar la Ciutat Esportiva Nord per a aconseguir que Crevillent compte amb un complex esportiu complet que es convertisca en un referent comarcal.

Pujar