elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent repartix cent mil sobres d'hidrogel per a la reobertura de la hosteleria

Crevillent repartix cent mil sobres d'hidrogel per a la reobertura de la hosteleria
  • La Regidoria de Turisme ha adquirit més de 100.000 sobres individuals de gel higienitzant perquè els locals els puguen distribuir entre els seus clients

MÉS FOTOS
Crevillent repartix cent mil sobres d'hidrogel per a la reobertura de la hosteleria - (foto 2)

La Regidoria de Turisme de l'Ajuntament de Crevillent ha començat amb el repartiment de més de 100.000 unitats de sobres individuals de gel higienitzant amb l’objectiu de col·laborar i donar una ajuda a l’hostaleria crevillentina en la seua reobertura.

Esta mesura se suma a la resta d’iniciatives que, tant des de la Regidoria de Turisme com de la resta del consistori, s’estan realitzant per tractar d’impulsar i per fer més fàcil la recuperació econòmica i sanitària, ja siga amb les complementàries ajudes del Pla Resistir, l’ampliació de  les terrasses o l’exempció d’aquells rebuts que s’ha pogut permetre l’Ajuntament de Crevillent.

En eixe sentit, apunta el regidor Josep Candela, des del punt de vista del Turisme, els negocis de restauració són un element principal a l’hora de transmetre la imatge de Crevillent que volem donar als visitants, a la vegada que afavoreix l’autoestima dels propis crevillentins cap a la seua pròpia oferta gastronòmica. En paraules del regidor de Turisme i Festes, Josep Candela, ‘‘tractem de donar una ajuda més en material contra la COVID però sobretot  generar en la població un sentiment de seguretat i confiança cap a l’oferta hostalera que permeta fomentar de nou el consum’’.

Els establiments d’hostaleria ja poden passar a recollir per la Jefatura de la Policia Local este material que podran anar reposant durant els pròxims mesos. Un avís que s’ha traslladat des de la Tourist Info Crevillent qui assessora als empresaris locals en este sentit i en altres com les ajudes o la inclusió d’establiments en la xarxa gastronòmica de L’Exquisit Comunitat Valenciana.

En definitiva, afegix Candela dirigint-se a les hostaleres i hostalers ‘‘sabem que cada euro que va a parar al foment del consum en la restauració de Crevillent no és una despesa sinó una inversió que retorna multiplicada en l’economia circular del nostre poble. Gràcies, novament, per estar ahí’’. 

Pujar