elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona

Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona
  • L'alumnat dels centres educatius de Crevillent s'ha bolcat en la commemoració del 25-N

  • L'Ajuntament de Crevillent ha programat també per a hui la inauguració d'un “Jardí contra la violència masclista” en la Rambla del Castelar i d'una exposició de siluetes

MÉS FOTOS
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 2)
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 3)
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 4)
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 5)
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 6)
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 7)
Crevillent reivindica l'eliminació de la violència contra la dona - (foto 8)

Crevillent s'ha unit hui, 25 de novembre, a la commemoració del Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra la Dona amb un ampli ventall d'activitats organitzades des de la Regidoria d'Igualtat en col·laboració amb altres regidories i diverses associacions i institucions de la localitat.

A les 11.00 h del matí tenia lloc el primer acte del dia, amb la inauguració en el Centre Jove d'una exposició de siluetes en homenatge a les dones que han sigut assassinades on apareixen reflectides dades com que en el que portem d'any han sigut 37 les dones assassinades a les mans de les seues parelles o exparelles, o que des de 2003 s'han comptabilitzat 1.118 assassinats de dones només a Espanya.

Continuant amb els actes, l'alumnat de tots els centres educatius del municipi s'ha sumat a aquesta commemoració assistint a la concentració convocada a l'Ajuntament amb pancartes i dibuixos reivindicatius, llegint un manifest i col·laborant en la col·locació d'una pancarta al balcó del Consistori.

Per a aquesta vesprada, a les 19.00 h, està programada també la inauguració del “Jardí contra la violència masclista” en la Rambla del Castelar i una manifestació contra la violència exercida contra les dones, convocada per l'Associació Feminista i que començarà a les 20.00 h des del Passeig del Fontenay.

El programa d'activitats finalitzarà el diumenge 5 de desembre amb la celebració de la V Marxa per la Igualtat, que partirà a les 9.30 h del Passeig Donants de Sang de Crevillent i arribarà fins al Realengo. El període d'inscripció ja està obert, acudint al Centre Jove. Aquest acte comptarà amb un servei d'autobús gratuït, amb dos viatges a les 12.30 h i 13.30 h, i amb la col·laboració d'Andanza, l'Associació Feminista Isabel Alfonso Candela, l'Associació de Veïns del Realengo i Corre x Crevillent.

Pujar