1 de juny de 2020 1/6/20

Crevillent ofereix propostes educatives per a ajudar a les famílies durant el confinament

Crevillent ofereix propostes educatives per a ajudar a les famílies durant el confinament - (foto 1)
  • L'Ajuntament penja en la seua web orientacions per a planificar el dia a dia dels xiquets i xiquetes durant el confinament, una plantilla organitzativa per a una millor distribució del temps, una recopilació de recursos educatius online

MÉS FOTOS
Crevillent ofereix propostes educatives per a ajudar a les famílies durant el confinament - (foto 2)

El Gabinet Psicopedagògic i Social Municipal ha elaborat i recopilat  una sèrie d'orientacions educatives i d'organització per a ajudar a les famílies amb xiquetes i xiquets en edat escolar durant l'actual període de confinament.

Aquestes pautes estan a la disposició de les famílies en la pàgina web de l'Ajuntament (www.crevillent.es) en l'àrea d'Educació, en la secció #YOMEQUEDOENCASA PROPOSTES EDUCATIVES, o a través del següent enllaç: https://bit.ly/39z0QeS  .

Les propostes s'afigen a les ja elaborades per a les famílies amb xiquets TEA (Trastorn de l'Espectre Autista) i intenten oferir a les famílies instruments organitzatius quant a la distribució del temps, així com oferir-los recursos educatius als quals poden accedir per diversos mitjans audiovisuals.

Estan dirigides a totes les etapes educatives, especialment a les d'Educació Infantil i Educació Primària, i són un complement a les activitats que des dels centres educatius està oferint el professorat al seu alumnat.

En el contingut figura una proposta de planificació del temps amb horaris que contemplen l'ajuda a casa, les tasques escolars, l'oci i la comunicació interfamiliar, que pot servir de guia a les famílies per a una millor distribució del temps, un factor important en aquesta situació de confinament.

També es contemplen propostes educatives per etapes, així com una àmplia informació sobre diferents plataformes que ofereixen activitats educatives incloent el programa MULAN dissenyat per la Conselleria d'Educació per als centres. 

Així mateix s'ofereix un quadern amb material elaborat per la Policia Local de Crevillent per a incentivar als xiquets a quedar-se a casa i a conéixer les labors que realitza la nostra Policia Local, que tan important paper està desenvolupant durant aquesta crisi.

Per a Jesús Ruiz, regidor d'Educació, en aquests durs moments hem d'intentar pal·liar la situació de confinament que estan vivint les famílies per a superar aquesta crisi i aquestes propostes naixen amb aqueix objectiu i sempre com a complement a les activitats que els professors i tutors estan dissenyant per als seus alumnes i que han de ser les prioritàries.

Davant la situació actual hem de ser conscients que la unió de tots els sectors educatius: famílies, professorat, alumnat i administració, serà la que superarà aquesta crisi que tan de prop està afectant el procés educatiu del nostre alumnat, afirma l'edil.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar