1 de juny de 2020 1/6/20

Crevillent millora la il·luminació i la senyalització en diversos polígons gràcies a l'IVACE

Crevillent millora la il·luminació i la senyalització en diversos polígons gràcies a l'IVACE - (foto 1)
  • Les subvencions de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial permeten la millora de l'eficiència energètica, la instal·lació de semàfors i l'adequació de la senyalització en els polígons I-8, I-4, I-7 i Crevillent Industrial

MÉS FOTOS
Crevillent millora la il·luminació i la senyalització en diversos polígons gràcies a l'IVACE - (foto 2)
Crevillent millora la il·luminació i la senyalització en diversos polígons gràcies a l'IVACE - (foto 3)

L'Ajuntament de Crevillent ha realitzat obres de millora de la senyalització i de l'enllumenat públic en quatre dels onze polígons de Crevillent. Les obres s'han executat concretament en els polígons I-8, I-4, I-7 i el Polígon Crevillent Industrial, durant l'any 2019, sent tramitades prèviament les licitacions necessàries.

Es tracta d'una intervenció que ha sigut possible gràcies a les subvencions de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que sumen un valor total de más de 850.000 euros, i que han permés la modernització i millorament de l'eficiència energètica i senyalització dels polígons de la localitat, mitjançant el Pla Pluriennal 2018-19.

Entre les actuacions realitzades està la substitució de totes les lluminàries dels quatre polígons, on s'han col·locat il·luminat tipus Led de diferents potències. Això suposa un estalvi de quasi el 50% en el consum d'energia, alhora que s'ha millorat substancialment la il·luminació en la zona.

A més s'ha dut a terme la instal·lació i adequació de senyalització horitzontal i vertical als carrers, incloent la instal·lació de semàfors en l'I-4 i d'algunes faroles que faltaven per deterioració o accidents de trànsit, dotant de més seguretat els vials.

La incorporació dels semàfors en el polígon I-4 ha servit d'una banda, per a ordenar i millorar el trànsit dels vehicles i vianants i, per un altre, per a augmentar la seguretat viària gràcies a la regulació de la velocitat.

Pujar