elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent rep més d'un milió d'euros per a la contractació de persones desocupades durant un any

Crevillent rep més d'un milió d'euros per a la contractació de persones desocupades durant un any
  • La concessió dels programes ECOVID i EMPUJU eleva a 1,1 milions d'euros els fons de la Generalitat captats en 2021 per l'Ajuntament per a crear ocupació a Crevillent

MÉS FOTOS
Crevillent rep més d'un milió d'euros per a la contractació de persones desocupades durant un any - (foto 2)
Crevillent rep més d'un milió d'euros per a la contractació de persones desocupades durant un any - (foto 3)
Crevillent rep més d'un milió d'euros per a la contractació de persones desocupades durant un any - (foto 4)

L'Ajuntament de Crevillent ha rebut un total de 1,1 milions d'euros de la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d'Economia Sostenible, per a la creació d'ocupació en la localitat a través dels programes ECOVID (577.213 euros) i EMPUJU (531.794 euros), el primer dirigit a persones desocupades majors de 30 anys i el segon a menors de 30.

La regidora d'Economia Sostenible, Estefanía Salinas Peral, ha donat a conéixer que gràcies a aquests programes es podrà contractar durant un any al voltant de 60 persones. Entre els perfils demandats estan els de peó forestal, oficial i peó de neteja, conserge, auxiliar administratiu/va, filòleg/a català/ana, tècnic/a d'emergències, tècnic/a de medi ambient, pintor/a, monitor/a esportiu/va, dissenyador/a gràfic/a, psicòleg/oga o assistent/a jurídic/a, entre altres.

La selecció es realitzarà a través del Labora, per a això les persones interessades han d'estar desocupades i apuntades com a demandants d'ocupació en els Espais Labora de la Generalitat per als llocs esmentats i complir els requisits (edat, formació...).

Estefanía Salinas Peral ha assenyalat que enguany s'ha pogut captar només amb aquests dos plans més d'un milió d'euros en fons destinats al foment d'ocupació, una quantitat molt superior als 261.300 euros atorgats amb aquestes mateixes ajudes l'any passat. “Aquestes subvencions serviran per a incrementar l'ocupació a Crevillent i donar un impuls a l'economia local. Un dels objectius de la nostra regidoria és aquest precisament, afavorir la generació d'ocupació i la dinamització de l'activitat econòmica”, afirma l'edil.

A les quantitats concedides dins dels programes Ecovid i Empuju cal afegir, a més, altres subvencions provinents de programes com T’Avalem, Emcorp o els Tallers d'Ocupació.

Pujar