3 de juny de 2020 3/6/20

Crevillent llança el primer concurs de curts

Crevillent llança el primer concurs de curts - (foto 1)
  • Les bases del I Certamen de Curtmetratges de Crevillent seran portades aquest dilluns a ple per a la seua aprovació

MÉS FOTOS
Crevillent llança el primer concurs de curts - (foto 2)

Crevillent tindrà el seu primer concurs de curts. La Regidoria de Cultura ha creat les bases per a la celebració del I Certamen de Curtmetratges de Crevillent, un document que passarà aquest dilluns 24 de febrer per Ple ordinari per a la seua aprovació.

L'obertura de les inscripcions es comunicarà pròximament i els interessats i interessades podran inscriure's mitjançant les plataformes Clickforfestivals, Festhome i Movibeta, a les quals es podrà accedir  mitjançant els enllaços publicats en la web www.certamencortoscrevillent.es. Per a això, s'hauran de completar tots els apartats de la fitxa d'inscripció i enviar-la correctament emplenada a coordinacion@certamencortoscrevillent.es

La data límit d'inscripció a la primera edició del concurs serà el 15 de juny de 2020. Entre els requisits es troben l'obligatorietat que les obres hagen  sigut produïdes i estrenades amb posterioritat a l'1 de gener de 2019 i l'acceptació exclusiva de curtmetratges de la Comunitat Valenciana.

D'altra banda, la temàtica dels curts podrà ser ficció, documental o animació i de temàtica lliure i la duració màxima dels curtmetratges no podrà excedir els 20 minuts amb els crèdits inclosos. Cada participant podrà presentar el nombre d'obres que desitge.

Segons informa el regidor de Cultura Jesús Ruiz, s'atorgaran dos premis, un triat pel jurat i un altre pel públic. El jurat, format per professionals de l'àmbit de la comunicació audiovisual i la cultura, concedirà el “Premi Vila de Crevillent al millor curtmetratge, a la millor obra de ficció, documental o animació de tema lliure”, dotat amb 500 euros i trofeu. Mentre que el premi del públic estarà dotat amb 200 euros i trofeu. Si les votacions del públic coincidiren amb el curtmetratge triat pel jurat, el premi del públic passarà a ser entregat al segon més votat pel públic.

Tots els guardons seran entregats el dia 7 d'agost, després de la projecció dels curtmetratges a un acte públic organitzat per l'Ajuntament de Crevillent i seran recollits pels autors o per les persones designades per ells.

“L'objectiu del concurs és la promoció del curtmetratge i de la cultura a Crevillent. La cultura és una font de riquesa, i en aquest sentit, l'impuls local de l'oferta cultural serveix també a l'impuls del desenvolupament econòmic i local del nostre municipi” conclou Jesús Ruiz.

Les bases es publicaran en els pròxims dies en el Tauler d'anuncis de www.crevillent.es i en www.certamencortoscrevillent.es

Pujar