7 d’agost de 2020 7/8/20

Crevillent inicia la devolució proporcional de les taxes esportives no gaudides pel Covid-19

Crevillent inicia la devolució proporcional de les taxes esportives no gaudides pel Covid-19 - (foto 1)
  • La devolució de l'import dels cursos i activitats esportives suspeses amb motiu de la crisi sanitària del Covid-19 es pot sol·licitar ja mitjançant una instància en el Registre de l'Ajuntament o per la seu electrònica

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Crevillent ha iniciat els tràmits per a la devolució de l'import proporcional de les activitats i cursos esportius pagats amb anterioritat a la declaració de l'estat d'alarma, i suspesos forçosament per la pandèmia del Covid-19.

Com el pagament es va realitzar mitjançant un ingrés del rebut corresponent a la matrícula del curs, no es disposa de les dades bancàries dels interessats. Per això és necessari que les persones afectades presenten en el Registre de l'Ajuntament o per Seu Electrònica una instància normalitzada, disponible a aquest efecte, amb la finalitat que l'administració local puga obtindre les dades bancàries i procedir a aquesta devolució.

La instància s'haurà d'acompanyar d'una Fulla de Manteniment de Tercers que, excepcionalment i per a evitar desplaçaments a les entitats bancàries, no necessita ser validada pel banc sempre que en la sol·licitud es marque la casella que el sol·licitant és el titular del compte i la persona que va realitzar el pagament del curs.

●     Enllaç per a descarregar la instància: https://www.crevillent.es/uploads/ficheros/portales/documentos/202006/documentos-modelo-devolucion-cursos-por-el-covid19-esModelo.Modelo

●     Enllaç per a tramitar la sol·licitud per Seu Electrònica: https://sede.crevillent.es/ficha-procedimiento/154

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar