elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Crevillent està de cine”

“Crevillent està de cine”
  • Crevillent es convertix en febrer en l’epicentre de les produccions gravades per a la menuda i gran pantalla

MÉS FOTOS
“Crevillent està de cine” - (foto 2)
“Crevillent està de cine” - (foto 3)

L’Ajuntament de Crevillent ha informat que la població, i en concret la seua serra, s’ha transformat en un plató de rodatge amb la gravació quasi seguida en el temps d’una serie de la plataforma Amazon Prime i d’una superproducció de cine a nivell internacional, de les que de moment no han pogut donar més dades fins a la seua estrena.

Segons han manifestat des del consistori, les gestions des de mitjans de 2021 amb les productores de localitzacions hauria fructificat en la decisió de ser escenari dels projectes que volien gravar per la zona.

El regidor de Turisme, Josep Candela, ha recalcat que “Crevillent té uns paratges amb unes singularitats que el fan idoni per a esta indústria. A més, la faena feta per la Tourist Info de Crevillent i la seua inclusió des de l’any passat en la Costa Blanca Film Commission ha permés agilitzar contactes, tràmits i permisos. Un treball que s’ha anat fent i que molt prompte s’ha vist recompensat. Hem obert així un circuit que fins al moment era desconegut per a nosaltres i que es convertirà en un gran atractiu turístic.”

També han indicat que el quasi solapament en el temps de les filmacions ha fet que la incidència entre el veïnat i visitants haja sigut mínima i amb la deguda previsió i avís.

Per la seua part, l’alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, ha manifestat que “estos esdeveniments posen Crevillent en el mapa internacional, però també han tingut una aportació econòmica entre lloguers i l’ús de la nostra hostaleria per part d’equips d’aproximadament dos-centes persones cada dia. Que se’ns tinga en compte, i no només no es passe de llarg sinó que siguem on més temps s’ha rodat de la zona, demostra el potencial que comencem a tenir, destacant les facilitats que Crevillent dóna a les empreses que ens elegixen”.

Per últim, s’ha puntualitzat que totes les accions han tingut els deguts permisos tant de Medi Ambient com de Cultura per a salvaguardar la màxima protecció dels llocs on s’ha rodat.

Pujar