4 d’agost de 2020 4/8/20

Crevillent decideix no incloure a la Corporació en la realització dels test en solidaritat amb els seus veïns

Crevillent decideix no incloure a la Corporació en la realització dels test en solidaritat amb els seus veïns - (foto 1)
  • L'equip de govern de Crevillent destinarà les proves que no es realitzaran a la Corporació al personal d'altres dependències municipals, com el Mercat Municipal, que han estat treballant durant el confinament

El Govern municipal de Crevillent  ha decidit que la Corporació no siga inclosa en el paquet de test que es realitzaran als treballadors i treballadores de l'Ajuntament.

“Ho hem estat valorant i hem determinat que la millor decisió és que aquells edils que vulguen realitzar-se la prova ho facen pel seu compte. La Corporació quedarà per tant fora del contracte amb l'Hospital per a l'execució de les proves, que sí que es realitzaran a tot el funcionariat i empleats de l'administració local”, explica el regidor d'Organització i Recursos Humans Jesús Ruiz.

“Aquesta decisió ha sigut comunicada als portaveus de tots els grups municipals per a fer-los conscients que no volem formar part d'un debat que ara no correspon. El Govern municipal és conscient de la situació que estan patint molts crevillentins i crevillentines en aquest moment. Som sensibles a les crítiques de la ciutadania i som un Govern que escolta als seus veïns i, en aqueix sentit, si  hem de rectificar ho fem”, afirma l'edil.

Segons Jesús Ruiz, la Corporació quedarà exclosa d'aquests test però si es realitzaran de manera voluntària a la Policia Local, Protecció Civil, Brigada d'Obres, Registre, Serveis Socials i a tot el personal que ha estat treballant durant el confinament com a serveis essencials en les diferents fases. També es realitzaran a la resta del personal com a mesura preventiva per a garantir la incorporació als llocs de treball i l'atenció al públic en les màximes condicions de seguretat.

“Malgrat aquesta decisió, actuarem amb responsabilitat i en conseqüència per a donar les majors garanties de prevenció i seguretat en l'atenció als veïns i veïnes de Crevillent i en totes les tasques que estem desenvolupant des de l'equip de govern” afig l'edil.

També s'ha volgut afegir des del Govern municipal que l'elecció del IMED per a aquestes proves ve donat pel criteri de col·laboració que manté Conselleria de Sanitat amb aquesta entitat privada i no per una elecció amb tints ideològics com ha volgut vendre un partit de l'oposició. Aquestes proves, tant per part de les empreses com dels Ajuntaments que han decidit fer-les, s'estan duent a terme amb aquells laboratoris autoritzats i homologats per a la seua realització.

D'altra banda, el Govern ha pres la decisió que els test que no es realitzen a la Corporació es destinen de manera voluntària als comerciants del Mercat Municipal, ja que aquesta instal·lació ha estat oberta durant tot aquest temps per ser un servei essencial i en mostra de suport al seu treball.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar