elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent convoca oposicions a agent de Policia Local després de 15 anys sense oferir-se

Crevillent convoca oposicions a agent de Policia Local després de 15 anys sense oferir-se
  • L'Ajuntament ha convocat quinze places per a agents de la Policia Local, deu d'estabilització i cinc de nova creació, i arribarà pròximament a la vintena en aquesta mateixa convocatòria amb la incorporació de les vacants per jubilacions

S'han publicat ja les bases per a les oposicions d'agent de la Policia Local de Crevillent. Després de 15 anys sense convocar-se, l'Ajuntament ha convocat un total de quinze places, deu d'estabilització d'ocupació temporal i cinc de nova creació, de les quals tres són amb oposició per torn lliure i dos mitjançant el sistema de mobilitat.

Segons ha revelat el regidor de Protecció Ciutadana i Policia Local, Josep Candela, en els pròxims mesos s'arribarà a una vintena de places ja que a les anunciades se li afegiran les vacants produïdes per les jubilacions durant aquest any i el passat.

“Venim de 15 anys sense cap oposició d'agent per a la plantilla de la nostra Policia Local, l'última oposició per a agent de la Policia Local es va convocar en el 2006 i des d’eixe moment no hi ha hagut cap reforç. Des que assumirem el govern vam iniciar els tràmits per a posar fi a aquesta situació” ha explicat l'edil.

Josep Candela ha valorat molt positivament aquest “gran reforç que arriba després de 15 anys amb manques i jubilacions sense cobrir”. “Tenim el projecte d'aconseguir una Policia Local de proximitat, de barri, que estiga present als carrers. Aquestes noves incorporacions faran que tinguem un millor servei i atenció a la ciutadania i que la gent veja a la Policia de Crevillent d'una manera encara més pròxima” afirma Josep Candela.

Pujar