3 de juny de 2020 3/6/20

Crevillent constituirà demà el primer Consell de Lectura

Crevillent constituirà demà el primer Consell de Lectura - (foto 1)
  • Els interessats a formar part del projecte “Ciutat Lectora”, per a fomentar la lectura en el municipi, podran assistir a la reunió que se celebrarà demà dimarts a les 19.30 h a la Casa de Cultura

MÉS FOTOS
Crevillent constituirà demà el primer Consell de Lectura - (foto 2)

Crevillent continua avançant cap a la promoció de la lectura en el municipi. És per això que la Regidoria de Cultura ha convocat per a demà, dimarts 10 de març, una reunió a les 19.30 hores en la Sala d'actes de la Casa Municipal de Cultura, en la qual es tractarà la formació del primer Consell de Lectura i es resoldran tots els dubtes o preguntes que sorgisquen per part dels assistents.

A la reunió constitutiva estan convidats els representants de la comunitat educativa, les associacions i entitats culturals, llibreters, totes aquelles persones vinculades amb el món editorial i bibliotecari, així com tot aquell que li agrade la lectura i els llibres i vulga participar en la promoció de la lectura al poble.

El Consell de Lectura és un organisme obert i participatiu que tindrà per objectiu promoure la lectura i la passió per les lletres a Crevillent i que naixerà a partir de l'adhesió de la Regidoria de Cultura al projecte “Ciutat Lectora” de la “Fundació pel Llibre i la Lectura” (FULL), un projecte d'acompanyament per a la implantació estratègica i planificada d'un programa de motivació lectora en l'àmbit municipal.

Els principals objectius són: promoure el gust per la lectura entre els habitants de la població i a tots els àmbits de la vida cultural, aconseguir millorar el nivell de lectura, implicar els ciutadans en el projecte i crear una major responsabilitat i interés per l'entorn i la cultura, partint de l'activitat lectora com a manera d'ampliar la visió del món, entre altres.

Tal com ha remarcat el regidor de Cultura, Jesús Ruiz, “la composició del Consell de Lectura estarà oberta a totes les persones que vulguen incorporar-se no sols demà, sinó en qualsevol moment”. El regidor ha assenyalat que “iniciatives com aquesta són fonamentals per a fomentar l'hàbit lector i dinamitzar la vida cultural a Crevillent”.

Pujar