6 de juny de 2020 6/6/20

Crevillent comunica que tramitarà les ajudes al lloguer i organitza una xarrada informativa a la Casa de Cultura

Crevillent comunica que tramitarà les ajudes al lloguer i organitza una xarrada informativa a la Casa de Cultura - (foto 1)
  • La xarrada tindrà lloc aquest dijous, 5 de febrer, a les 19 h a la Casa de Cultura amb l'objectiu d'informar sobre les ajudes de la Conselleria dirigides a persones amb un contracte de lloguer

MÉS FOTOS
Crevillent comunica que tramitarà les ajudes al lloguer i organitza una xarrada informativa a la Casa de Cultura - (foto 2)

La Regidoria d’Habitatge ha informat que, d'acord amb el Pla Nacional d'Habitatge 2018-2021, s'han convocat les ajudes al lloguer 2020 de la Generalitat Valenciana, que enguany compten amb 21.000.000 €.

Aquestes ajudes estan destinades a totes les persones majors de 18 anys que compten amb un contracte d'arrendament i es poden sol·licitar quan l'habitatge objecte del mateix siga la residència habitual i permanent de l'arrendatari.

Aquestes ajudes es tramitaran íntegrament des del punt d'Informació d'Habitatge, situat a la tercera planta de la Casa de Cultura de Crevillent, a partir del pròxim dilluns dia 9 de març fins al 24 de març, tots dos inclusivament, en horari de 10h a 13’30.

No obstant això, per a fer més fàcil al ciutadà aquest tipus d'ajudes, la regidora d'Habitatge, Gema Candelaria Asencio Pérez, realitzarà aquest dijous dia 5 a les 19 hores una xarrada a la Casa de Cultura “José Candela Lledó” per a explicar el referent a aquesta ajuda dirigida a totes les persones que compten amb un contracte de lloguer en el municipi, així com per als professionals de l'habitatge (agents immobiliaris, arrendadors, etc).

Gema Candelaria Asencio informa que en la xarrada s'explicaran els requisits, la documentació a aportar, i s'atendran les preguntes o dubtes que puguen realitzar els veïns. Segons la regidora d'Habitatge, aquesta és una ajuda que podrà equivaldre al 50% del lloguer de l'any, per la qual cosa és una gran oportunitat per a les famílies a les quals els costa poder pagar el lloguer i, en molts casos, permet evitar els desnonaments per falta de pagament.

Asencio comenta que des de la Casa de Cultura es tramitaran també les ajudes de lloguer jove, destinades a menors de 35 anys que compten amb un contracte d'arrendament perquè el Pla Nacional d'Habitatge inclou aquest col·lectiu ateses les necessitats d'emancipació.

Pujar