12 d’agost de 2020 12/8/20

Crevillent comptarà amb dues noves aules de 2 anys per al curs 2020-21

Crevillent comptarà amb dues noves aules de 2 anys per al curs 2020-21 - (foto 1)
  • La Conselleria d'Educació ha aprovat les sol·licituds dels centres Miguel Hernández i Párroco Francisco Mas, centres on se situaran les dues noves aules

L'oferta de places de 2 anys s'incrementarà per al pròxim curs 2020-21 a Crevillent amb dues noves aules que s'oferiran en els centres públics Miguel Hernández i Párroco Francisco Mas. Aquests dos centres havien sol·licitat a la Conselleria d'Educació la instal·lació d'eixes dues aules, ja que disposaven d'espai suficient per a la seua ubicació. La Conselleria ha respost positivament a aquestes dues sol·licituds i, per tant, l'oferta de 2 anys en la localitat augmentarà amb aquestes dues noves aules.

A Crevillent existeixen en l'actualitat dues aules de 2 anys situades al CEIP Julio Quesada-Pilar Ruiz, que després de la seua unificació formen un únic centre, amb una ràtio de 18 alumnes per aula; per tant, amb només 36 places disponibles per a tota la localitat. Amb la creació d'aquestes dues aules s'incrementen en 36 noves places més per a 2 anys. Les dues noves aules se situaran en dues zones escolars diferents, una al CEIP Miguel Hernández i una altra al CEIP Párroco Francisco Mas, amb la qual cosa no sols s'amplia el nombre de places, sinó que la seua distribució en dos nous col·legis milloren substancialment l'oferta en aquesta etapa educativa.

Jesús Ruiz, regidor d'Educació, valora molt positivament l'aprovació d'aquestes dues noves aules i el compromís de la Conselleria d'Educació amb Crevillent d'anar incrementant l'oferta de places de 2 anys. Des de la Regidoria d'Educació es continuarà treballant amb tots els Centres educatius per a anar augmentant aquesta escolarització d'alumnes de 2 anys de cara al futur, ja que hem de tindre com a objectiu que tots els centres puguen oferir-la.

Després de l'aprovació de les dues noves aules, ja s'està treballant des de l'Oficina Tècnica municipal en l'elaboració dels projectes de remodelació que han de tindre els dos centres per a adequar-ne les aules i els lavabos als alumnes de 2 anys. Després de l'elaboració d'aquests projectes, s'agilitaran la seua licitació i execució, que es preveu realitzar durant els mesos d'estiu, a fi que, quan s'inicie el nou curs escolar, la reforma de les instal·lacions estiga ja finalitzada.

Aquestes noves places de 2 anys ja s'oferiran en el procés de matriculació, que s'iniciarà en els pròxims dies, i des de la Regidoria d'Educació s'informarà de manera immediata del calendari, quan aquest siga publicat, i de com es realitzarà el procés de matriculació, que, com ja s'ha informat, serà de manera telemàtica.

Pujar