elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent celebra la IX Trobada de Boixets

Crevillent celebra la IX Trobada de Boixets
  • L’esdeveniment se celebrarà el pròxim dissabte 23 de setembre des de les 10:00 fins a les 14:00 hores

  • A més, assistiran grups d’altres localitats de la província com Alacant, Elx i Novelda

MÉS FOTOS
Crevillent celebra la IX Trobada de Boixets - (foto 2)

Crevillent acollirà dissabte que ve 23 de setembre la IX Trobada d’encaix de Boixets, el qual arrancarà a les 10 hores amb la recepció de participants. Aquest esdeveniment se situarà entre els carrers Primer de Maig i Blasco Ibañez des des les 10.30 fins a les 14.00 hores.

Durant la trobada es desenvoluparan els tallers i demostració d’encaixos de boixets perquè els visitants puguen admirar el laboriós treball que fan. A més, s’instal·laran llocs arribats de diverses poblacions per a la venda de productes relacionats amb el boixet i l’encaix. Sobre les 12.00 hores actuarà el Grup de Danses Pilar Penalva des de el carrer Blasco Ibáñez a Llavador.

A més, enguany assistiran grups d’altres localitats com Alacant, Guardamar, Beniel, Elda, Elx, Novelda, Ontinyent, Alhama de Múrcia, Monforte del Cid, entre molts altres.

L’esdeveniment està organitzat pel Grup de Boixeteres de Crevillent, i la Casa de Cultura “José Candela Lledó” i patrocinat per la Regidoria de Cultura de l´ Ajuntament de Crevillent i la col·laboració del Grup de Danses “Pilar Penalva”.

Pujar