elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent celebra l'activitat “1m2 pel camp, els boscos i les muntanyes”

Crevillent celebra l'activitat “1m2 pel camp, els boscos i les muntanyes”
  • L'esdeveniment consisteix en la recollida de residus en els limítrofs del pantà municipal, zona bastant sensible tant a la contaminació del sòl com de l'aigua.

L’Ajuntament de Crevillent, juntament amb l'Associació Faunatura, es van adherir al Projecte LIBERA “con mi pueblo sin basuraleza”, el mes d'agost passat. Arran d'eixe compromís s'ha llançat una campanya de recollida de residus anomenada “1m2 pel camp, els boscos i les muntanyes, que es realitzarà del 3 a l'11 de desembre (coincidint amb el Dia Internacional de les Muntanyes).

Aquesta activitat se celebrarà el pròxim 3 de desembre a les 10.00 h. al pantà de Crevillent, més concretament en la partida Tahúlla. Aquesta zona va ser aconsellada pel forestal de la zona per ser una àrea en què s’acumulen més residus, i a més, és bastant sensible a la contaminació tant del sòl com de l'aigua. S'estima una participació d'unes 20 persones.

L'acte consisteix en una explicació prèvia sobre la importància d'aquesta mena d'activitats i la necessitat de fer una bona gestió en matèria de residus. A continuació s'iniciarà una batuda per a la recollida de residus, que es depositaran en bosses, que seran reciclades a posteriori.

La mateixa organització del projecte enviarà alguns materials tant per a la difusió com per a la realització de l’activitat. A més, l'associació també elaborarà cartells més específics i portarà materials. Per part seua, l'Ajuntament també n’ha llançat la difusió pels mitjans oficials.

Per a acabar, la ciutadania es pot inscriure a través del següent enllaç, actividades@faunatura.org indicant nom complet i DNI de les persones participants.

Pujar