20 de gener de 2021 20/1/21

Crevillent ampliarà el Cementeri Municipal amb 176 nínxols més

Crevillent ampliarà el Cementeri Municipal amb 176 nínxols més - (foto 1)
  • Segons la Regidoria de Cementeris previsiblement abans de final d'any es construiran 88 nínxols dobles en la zona nord del cementeri

La Regidoria de Cementeris de l'Ajuntament de Crevillent ha manifestat que divendres passat, 8 de maig, es va aprovar en la Junta de Govern Local el Projecte Tècnic per a la construcció de 176 nínxols per a enterraments en els terrenys pertanyents al Cementeri Municipal. 

La segona fase d'ampliació del cementeri es durà a terme concretament al nord del mur de delimitació de la primera ampliació del recinte del cementeri. El regidor de l'àrea de Cementeris, Manuel Penalva, informa que la superfície dels blocs a construir ocuparà un total de 144 metres quadrats, distribuïts en dos mòduls, donant lloc a 88 nínxols dobles, disposats en 4 files, per a un total de 176 enterraments.

Una vegada aprovat aquest projecte, es procedirà per part de Contractació a redactar el plec de clàusules administratives i, després d'aquest tràmit i els legalment corresponents, eixirà a licitació. El termini d'execució serà de 3 mesos des de la signatura de l'acta de replanteig i comptarà amb una inversió pròxima als 100.000 euros.

Segons Manuel Penalva, s'espera que aquest projecte isca a licitació al més prompte possible, davant la dificultat que suposa la tramitació d'aquests projectes en l'actual situació de pandèmia, i amb això començar aquesta obra tan necessària al més prompte possible perquè siga executada, a poder ser, abans de final d'any.

Pujar