elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Crevillent rep el 2023 amb una gran afluència en les activitats desenvolupades i sense incidències

Crevillent rep el 2023 amb una gran afluència en les activitats desenvolupades i sense incidències
  • Acabat el 2022, el balanç que des de l'Ajuntament fan sobre la participació, organització i seguretat dels esdeveniments duts a terme en el dia de Cap d'Any és impecable

L'alcalde de Crevillent, José Manuel Penalva, s'enorgulleix de comunicar que, les primeres festes nadalenques celebrades amb total normalitat després de la pandèmia, estan sent un rotund èxit en tots els aspectes. Especialment, durant els multitudinaris esdeveniments que es van realitzar la nit de Cap d'Any en els quals no va esdevenir cap incident remarcable.

Per la seua part el regidor de Festes, Josep Candela, ha assegurat que “la valoració de tots els actes nadalencs és molt positiva, i moltes de les activitats han vingut per a quedar-se. La ciutadania de Crevillent ha demostrat que vol eixir per la seua localitat en aquestes dates tan assenyalades, evitant així agafar el cotxe i el seu perill”. A més, ha donat l'enhorabona a tota l'organització i comerços locals d'oci, per dinamitzar la nit de Cap d'Any.

Durant la carrera de la Sant Silvestre es van desplegar més de 38 agents de la Policia Local, a més de voluntaris de Protecció Civil, Creu Roja, i altres associacions locals. L'alcalde ha valorat la gran faena del Club Marathon Crevillent, especialment tendint en compte que la carrera va comptar amb quasi 1.500 corredors presencials, dels quals 600 veïns i veïnes de la localitat, i 200 virtuals.

En el concert d'any nou, que va vindre de la mà del grup “Ciutat Canalla” es van concentrar més de 1.000 persones en la Plaça de la Comunitat Valenciana, encara així la ciutadania ha demostrat la maduresa necessària per a dur a terme aquestes, i moltes altres activitats, sense altercats.

Una de les sorpreses ha sigut l'enorme acolliment de l'esdeveniment “Campanades Australianes”, que ja es va intentar realitzar l'any passat, però no va ser possible per la pandèmia. L'ambient familiar i festiu que es va generar va permetre a molts crevillentins i crevillentines, que per motius personals o laborals no poden celebrar les campanades en família, al fet que pogueren fer-ho al migdia. També, durant aquesta activitat es van repartir entre 40 i 50 kg ,de raïm procedent de Crevillent.

L'edil, Josep Candela, ha assegurat que aquesta valoració tan favorable, i sumant els comentaris positius del conjunt de la ciutadania, és motiu suficient per a continuar treballant en aquesta línia. A més, ha avançat que al febrer es donarà a conéixer una marca impulsada per la Regidoria d'Agricultura perquè els consumidors puguen identificar quines fruites i verdures són produïdes a Crevillent. Es pretén fomentar així el consum respectuós amb el medi ambient, ja que serien productes de km 0, i també s'ajuda als agricultors locals.

Pujar