9 d’agost de 2020 9/8/20

El Coronavirus obliga a retardar Alacant Gastronòmica a setembre

El Coronavirus obliga a retardar Alacant Gastronòmica a setembre - (foto 1)
  • Els organitzadors han comunicat a tots els participants, entre els quals es troba l'Ajuntament de Crevillent, que l'esdeveniment se celebrarà entre els dies 18 i 21 de setembre degut a les recomanacions de les autoritats sanitàries

L'Ajuntament de Crevillent, un dels expositors de la III Fira Alacant Gastronòmica, ha rebut aquest matí un comunicat dels organitzadors en el qual anunciaven l endarreriment de l'esdeveniment.

Davant la situació actual, provocada pel Coronavirus (Covid -19), l'organització ha decidit celebrar la fira entre els dies 18 i 21 del pròxim mes de setembre “per responsabilitat i prudència” amb l'objectiu prioritari de “garantir l'èxit i la seguretat total de l'esdeveniment”.

Segons Carlos Baño, el president de la fira que es preveia celebrar del 27 al 30 de març de 2020, la prioritat és garantir la seguretat i aportar tranquil·litat tant al públic assistent com als expositors i participants.

Des de les regidories de Turisme i Economia Sostenible comenten que aquesta mesura ha sigut presa atenent les recomanacions de les autoritats sanitàries i realitzen una crida a la responsabilitat i a la prudència.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar