26 de novembre de 2020 26/11/20

El conveni signat entre el Crevillent Esportiu i l'Ajuntament té com a objectiu una major presència i consolidació de jugadors joves de Crevillent

El conveni signat entre el Crevillent Esportiu i l'Ajuntament té com a objectiu una major presència i consolidació de jugadors joves de Crevillent - (foto 1)

  L'objectiu que es va establir en el seu moment per part de la regidoria era que els jugadors locals formats en els diferents equips de futbol base de Crevillent, puguen arribar a formar part del primer equip. Eren notòries les queixes que es rebien per part d'entrenadors, pares i mares que es feien ressò de la problemàtica que es generava en els joves en veure que de 500 jugadors federats, cap tenia possibilitats serioses de jugar amb el primer equip. Es va prendre aquesta decisió sobre la base d'augmentar la motivació entre els jugadors joves i a augmentar la presència de jugadors locals en el primer equip.

  Com exposa el Sr. Giménez, “L'esborrany del conveni” es va entregar al club a finals de juliol. Dies després es posa en contacte amb la regidoria la directiva del club traslladant la dificultat per part del club d'ocupar les dues fitxes sub23 de jugadors locals que se li requerien, per la qual cosa es va acceptar per part del regidor a una fitxa sub23, més altres set fitxes de jugadors locals, per la qual cosa s'accepten els canvis proposats pel club, així, totes dues parts signen l'11 d'agost en conveni -l'alcalde d'una banda i el president per una altra.

  A mitjan setembre es manté una reunió entre el tècnic d'esports, el regidor, el director esportiu i el secretari del Crevillent. En aquesta nova reunió els representants del club traslladen la dificultat de poder incloure en la plantilla a un jugador local amb fitxa sub23, per la qual cosa des del consistori es va considerar l'opció de què finalment foren jugadors de categoria juvenil o del propi filial els que tingueren participació al llarg de tota la temporada en el primer equip. Fet aquest que van agrair els dos representants del Crevillent Esportiu pel que ells consideraven que la reunió havia transcorregut per uns rumbs de cordialitat i enteniment.

  L'àrea d'esports sempre ha sigut sensible a les peticions realitzades per part del club respecte a la possible interpretació del conveni signat a l'agost. És pel que no es dona crèdit a la contínua confrontació que sembla ser existeix per part d'algun membre de la junta directiva ja que s'han mantingut reunions cordials i sempre eixint amb bones sensacions en totes elles per part del secretari, el vicepresident, el director esportiu i el president del Crevillent Esportiu.

  D'altra banda el PP en aquest tema menteix  perquè sempre se'ls ha informat en comissió de l'evolució fins a la signatura del conveni, mostrant per tant un gran cinisme ja que en aquestes comissions sempre han estat d'acord amb els requisits que aquest conveni contenia, a demés el tècnic d'esports i el propi regidor els han informat de les reunions posteriors que s'han realitzat amb els membres de la junta directiva. Per tant senyors de PP, les mentides tenen les potes curtes i faltar a la veritat se li pot tornar contra un mateix, vostés més que treballar per l'esport a Crevillent estan per a la foto fàcil, mai  busquen solucionar o aportar alternatives per a solucionar els problemes de la gent, més aviat són piròmans “Quant pitjor millor”.

  La voluntat de la Regidoria d'Esports sempre ha sigut i serà fomentar qualsevol tipus d'activitat esportiva, ja siga competitiva, d'oci o simplement buscant un benefici en quant a benestar i salut. La motivació és buscar que tota la població d'una manera o una altra practique esport.

  Pujar