13 de juliol de 2020 13/7/20

Continuen les tasques de neteja extraordinària als carrers de Crevillent

Continuen les tasques de neteja extraordinària als carrers de Crevillent - (foto 1)
  • Aquest dilluns es reprendran les tasques d'aigualeig extraordinari en el municipi de Crevillent

En aquesta ocasió la neteja començarà en el nucli urbà de Crevillent, a l'ésser la part centre la que s'ha vist més afectada amb motiu de les festes de Moros i Cristians. Posteriorment es continuarà amb les labors de sanejament en la zona nord i es finalitzarà en la zona sud.

Des de la Regidoria de Serveis Públics s'informa que l'operatiu de neteja es va veure paralitzada, durant el passat estiu, per la falta de grues, que pogueren retirar els vehicles en les zones senyalitzades. Al setembre va tornar el servei, però a causa de les inclemències temporals pel DANA es va haver de suspendre, coincidint més tard amb les festes del municipi.

“Com ja es va informar durant les passades jornades de neteja, es realitzarà una divisió del municipi en diversos sectors, aproximadament 45, senyalitzant les zones d'actuació, perquè els veïns retiren els vehicles dels carrers afectats i es puga realitzar un millor servei d'aigualeig, treballant en col·laboració amb la Regidoria de Govern Interior i Protecció Ciutadana”, ha explicat Noemí Candela, Regidora de Serveis Públics.

D'altra banda, la Regidora de Serveis Públics ha informat que ha mantingut diverses reunions tant amb l'empresa de neteja com amb els tècnics municipals, ja que s'han detectat diverses deficiències en el servei, a més d'haver rebut múltiples queixes de la ciutadania. Per això ha demanat tant a l'empresa, com als tècnics, diversos informes sobre el servei de neteja viària i recollida de fem per a esmenar les deficiències i poder convertir Crevillent en un municipi referent quant a la neteja.

Noemí Candela ha volgut afegir que, des de la Regidoria de Serveis Públics, es realitzaran diferents campanyes de conscienciació ciutadana, ja que a més de la neteja, és necessària la implicació de la ciutadania perquè puguem gaudir d'un municipi on la brutícia no siga un problema.

Pujar