27 d’octubre de 2020 27/10/20

Continua la desinfecció dels carrers de Crevillent enfront del Covid-19

Continua la desinfecció dels carrers de Crevillent enfront del Covid-19 - (foto 1)
  • La Regidoria de Serveis Públics anuncia que durant els pròxims dies s'efectuaran tasques de neteja i desinfecció en les diferents zones i barris del municipi així com en les pedanies

MÉS FOTOS
Continua la desinfecció dels carrers de Crevillent enfront del Covid-19 - (foto 2)
Continua la desinfecció dels carrers de Crevillent enfront del Covid-19 - (foto 3)
Continua la desinfecció dels carrers de Crevillent enfront del Covid-19 - (foto 4)

Prossegueixen les tasques de neteja i desinfecció a la localitat crevillentina. L'Ajuntament de Crevillent s'està bolcant en en la lluita contra el coronavirus mitjançant la presa de mesures higièniques extraordinàries des que es va activar l'estat d'alarma.

Per a això, la Regidoria de Serveis Públics està procedint a netejar els carrers de Crevillent amb l'aplicació de desinfectants a pressió amb l'objectiu d'eliminar la càrrega viral que puguen contindre les vies públiques, i treballant en conjunt amb els serveis de neteja viària i l'empresa de jardineria per a poder abastar més zones de la manera més ràpida possible.

Segons comenta Noemí Candela, edil de Serveis Públics, en l'actualitat s'està utilitzant un contenidor de Geamur i 4 maquines individuals per a desinfectar els “punts crítics” que presenten major afluència de persones: entorns del Centre de Salut, farmàcies, comerços i els contenidors de fem.

Des de la Regidoria afirmen que l'aigualeig amb lleixiu i l'escombratge humit, per a previndre i evitar la dispersió del virus, s'estendrà de manera progressiva durant els pròxims dies al llarg de tot el municipi i arribarà el pròxim divendres a les pedanies. A més, la UME (Unitat Militar d'Emergències) estarà prestant serveis especials de neteja durant hui i demà.

Noemí Candela ha traslladat que aquest tipus d'actuacions s'abordaran diàriament per a mantindre el municipi net i recorda als veïns i veïnes de Crevillent la importància de romandre a casa el major temps possible.

Pujar