3 de juny de 2020 3/6/20

El contacontes “El cofre de la igualtat” arriba dissabte que ve a la Biblioteca Municipal

El contacontes “El cofre de la igualtat” arriba dissabte que ve a la Biblioteca Municipal - (foto 1)
  • La Biblioteca “Enric Valor” organitza una exposició de llibres permanent dedicada a les dones i un contacontes amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, la Biblioteca Municipal “Enric Valor” compta amb una exposició permanent, amb publicacions tant infantils com per a públic adult, dedicada a les dones.

Entre les publicacions infantils exposades, es poden trobar títols com “Las niñas serán lo que quieran ser”, de Raquel Díaz Reguera; “Hipatia. La gran maestra de Alejandría”, de Víctor García Tur; “Pioneras. Mujeres que abrieron camino”, de Espido Freire o “Princesas que cambiaron el cuento”, de Virginia Mosquera.

D'altra banda, entre les monografies destinades a públic adult, es poden trobar títols com a “Dones úniques. Relats de dones d’aquí que no podràs oblidar”, de Montse Barderi; “Les dones al món de l’art”, de Vicent Ibiza i Osca; “Morder la manzana” de Leticia Dolera o “El futuro es femenino. Cuentos para que juntas cambiemos el mundo”, d’Ana Santos.

D'altra banda, i amb motiu d'aquesta mateixa efemèride, s'ha programat a la Biblioteca el contacontes “El cofre de la igualtat”, a càrrec de Rebombori Cultural, per a dissabte que ve 14 de març, a les 12.00 h.

En el mateix acte es tractarà de manera divertida i senzilla per als més xicotets la temàtica de la igualtat de gènere, amb princeses que s'enfronten a dracs en lloc de quedar-se tancades a la torre o que elegeixen elles mateixes el que volen fer en la seua vida. Des de la Regidoria de Cultura es convida tots els xiquets i xiquetes de la localitat a gaudir d'aquesta activitat.

Pujar