5 de juny de 2020 5/6/20

El concurs de targetes de Nadal ja té guanyadors

El concurs de targetes de Nadal ja té guanyadors - (foto 1)
  • La guanyadora absoluta del certamen és la crevillentina Maria Teresa Pérez i Planelles, alumna de 2n d'ESO de l'IES Canonge Manchón

MÉS FOTOS
El concurs de targetes de Nadal ja té guanyadors - (foto 2)

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de targetes de Nadal 2019 de l'Ajuntament de Crevillent. La Regidoria de Joventut va concedir ahir dimecres els guardons al Centre Jove, en un lliurament de premis que va comptar amb gran afluència de públic.

Els tres guanyadors de cadascuna de les categories, que van rebre de premi un rellotge smartwatch i uns auriculars, van ser els següents.

Guanyadors categoria 5é i 6é de Primària

  • Alexander Quincha Toapanta de 6é A del CEIP Pintor Julio Quesada
  • Sara Mateo Peñalver de 6é B del CEIP Francesc Candela
  • María Escrig Pérez de 6é B del CEIP Francesc Candela

Guanyadors categoria 1r i 2n d'ESO

  • Ángel Ferrández Sánchez de 1r ESO D de l'IES Canonge Manchón
  • Nadia Abdouh Martínez de 2n ESO C de l'IES Macià Abela
  • Maria Teresa Pérez i Planelles de 2n ESO de l'IES Canonge Manchón

Guanyadors categoria 3r i 4t d'ESO

  • Ángela Rodríguez Candela de 4t ESO D de l'IES Macià Abela
  • Irene Escolano Candela de 3r ESO A de l'IES Canonge Manchón
  • Ruyi Susana Pan Zhou de 4t ESO de l'IES Macià Abela

La guanyadora absoluta del certamen va ser Maria Teresa Pérez i Planelles, alumna de 2n d'ESO de l'IES Canonge Manchón de Crevillent, a qui se li va entregar, a més, una càmera instantània. Mentre que el premi honorífic va ser per al Centre Ocupacional Verge dels Desemparats.

La regidora de Joventut, Ana Vanesa Mas, ha informat que la targeta de la guanyadora s'utilitzarà per l'Ajuntament de Crevillent per a realitzar les seues felicitacions de Nadal, i que ja està preparada l'exposició de totes les targetes finalistes del concurs, una exposició que des d'ahir es pot visitar al rebedor del Centre Jove Juan Antonio Cebrián.

Els alumnes que han quedat finalistes i que han rebut una llibreta i pintures d'obsequi han sigut, en la categoria de 5é i 6é Primària, Gabriela Sánchez i Elianis Mª Viudes del CEIP Primo Rivera, María Belmonte del CEIP Pintor Julio Quesada i José Isaac Jover del CEIP L'Esperança. En la categoria de 1r i 2n d'ESO Carmen María Poveda, Leyre Escandell i Leire Puig de l'IES Canonge Manchón i Irene Casanova de l'IES Macià Abela. Finalment, els finalistes de 3r i 4t d'ESO han sigut Carla Menárguez, Aarón Riquelme i Clara Mes de l'IES Macià Abela i Juan Bernabeu de l'IES Canonge Manchón.

Ana Vanesa Mas ha agraït la gran participació de l'alumnat en aquest concurs, en el qual més de 900 joves han col·laborat amb l'elaboració de dissenys artístics i creatius per a les felicitacions de Nadal i ha animat a continuar participant en les pròximes convocatòries del concurs.

Pujar