24 de novembre de 2020 24/11/20

La comunitat islàmica de Crevillent dóna 10.000 màscares

La comunitat islàmica de Crevillent dóna 10.000 màscares - (foto 1)
  • Les màscares han sigut entregades a l'Ajuntament i es repartiran entre les residències, comerços, dependències municipals i el Centre de Salut per a protegir la població crevillentina del coronavirus

MÉS FOTOS
La comunitat islàmica de Crevillent dóna 10.000 màscares - (foto 2)

Durant aquests dies estan sent nombroses les accions solidàries exercides pels diferents sectors de la població en la lluita contra el coronavirus. Al material sanitari donat per part d'empreses, comerços, associacions i particulars s'uneix ara la donació de màscares per part de la comunitat islàmica de Crevillent.

Aquest matí tres representants de la comunitat islàmica a la localitat han fet lliurament de 10.000 màscares finançades pels seus comerciants a l'Ajuntament de Crevillent. A més, han volgut agrair al personal sanitari la seua gran tasca, així com a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, a la Policia Local, a l'administració municipal i a la resta d'organismes de protecció ciutadana tot l'esforç que estan realitzant per a protegir la ciutadania i contindre el coronavirus.

Des de la Corporació agraeixen aquest gest solidari de la comunitat islàmica i assenyalen que aquest material sanitari es derivarà a aquells llocs del municipi on més es requereixen com és el cas del Centre de Salut, la Residència “La Purísima” o la Residència de persones amb diversitat funcional, entre altres. També es repartiran màscares als comerços que romanen oberts i a les dependències municipals amb atenció al públic: Serveis Socials, Mercat Municipal, etc.

Pujar