12 de juliol de 2020 12/7/20

Comencen els tractaments preventius contra mosquits en les pedanies i zones afectades de Crevillent

Comencen els tractaments preventius contra mosquits en les pedanies i zones afectades de Crevillent - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Comencen els tractaments preventius contra mosquits en les pedanies i zones afectades de Crevillent - (foto 2)

  La regidora de Sanitat, Gema Candelaria Asencio, ha visitat aquest matí juntament amb la biòloga de l'empresa encarregada del control i gestió de plagues, la situació de l'aigua fanecada en les pedanies de Crevillent i en general de totes les zones afectades.

  Gema Candelaria Asencio i l'empresa adjudicatària CTL, han decidit començar des de hui mateix a tractar tota la zona per a prevenir l'eclosió de les larves dels mosquits. L'actuació preventiva consisteix en tractaments de larvicides comptant amb un producte biològic en els saladars, séquies, tolles, via pública i tot el terreny inundat com a horts i terrenys de camp.

  Cal ressaltar que no s'ha pogut actuar abans, ja que els camins i tots els accessos es trobaven totalment intransitables i era impossible accedir a les zones per a poder atendre-les.

  Per tot això, Asencio hi ha apel·lat a la compressió de tota la ciutadania, ja que malgrat l'actuació de la Regidoria de Salut, que treballa per a minimitzar les molèsties d'aquests insectes, no descarta la presència d'aquests, ja que localitats veïnes encara segueixen inundades per l'aigua, i els mosquits no coneixen els límits municipals. La regidora també ha recordat que aquest tractament no perjudica els ocells ni peixos i que ja s'està aplicant en altres municipis afectats per la D.A.N.A.

  Pujar